O ovome svi pričaju: Otkrivena dobro čuvana tajna serije "Šifra Despot" (VIDEO)

Emitovanje serije "Šifra Despot" počinje 16. februara na televiziji "Pink"

  • 8

Ostalo je još dva dana do početka emitovanja vikend-serije "Šifra Despot", autora Radoša Bajića, a gledaoci u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori će na kanalu TV Pink od 16. februara, svakog petka, subote i nedelje od 21 čas pratiti avanture talentovanog, ali nespretnog kompjuterskog programera Despota Despotovića.

Sin Radoša Bajića otkrio svoje utiske o seriji "Šifra Despot" i glavnom glumcu Đorđu Markoviću (FOTO)

U susret premijeri serije, Ognjen Amidžić je sinoć u svojoj emisiji "Ami G Show" ugostio Radoša Bajića,  Nedeljka Bajić, glavnog glumca koji tumači lik  Despota Despotovića,  Đorđa Markovića  i  Marijanu Mićić.

Ekipa vikend-serije "Šifra Despot" govorila je o snimanjima koja traju od 20. septembra i atmosferi na setu, a Nedeljko Bajić je otkrio i dugo čuvanu tajnu - kako je zapravo nastala ova serija i ko je bio inspiracija za nju.

- Ideja je potekla od toga što postoji jedan čovek koji zaista ulazi u tuđe živote i rešava im probleme kompjuterski. On je naš dugogodišnji saradnik, njemu se svašta dešavalo i on je delio sa nama te svoje dogodovštine i nama se upalila lampica da to ekranizujemo, pitali smo ga, on se složio i onda je Radoš ušao u tu materiju. "Šifra Despot" nije tek tako, to je jedan metod kom se rešavaju problemi. To je njegov način da on iskoristi svoju genijalnost da reši neke stvari koje su obično nebulozne - ispričao je Nedeljko.

Pored toga, novinarka emisije "Ami G Show" provela se jedan dan sa ekipom na setu i tom prilikom razgovarala sa Brankom Šelić i Radoslavom Milenkovićem, koji tumače Despotove roditelje Rumenku i Životu, a oni su otkrili nešto više o njihovom odnosu sa sinom.

- Pokušavam da pomognem svom sinu Despotu, njemu sam najviše posvećena, kao i svom suprugu. ja ne razumem ni čime se on bavi. Najviše bih volela da on završi taj fakultet i da uzme diplomu. Ne snalazi se baš dobro, a za to smo možda Života i ja krivi - rekla je Branka Šelić, koja igra Despotovu majku Rumenku.

Despotov otac Života je potpukovnik u penziji, strog, ali pravičan čovek, koji ne pokazuje emocije.

- Despot je bio bistar kao dečak, išla mu je matematika, i on se sad bavi tim programiranje, a ne zna da naplati. On misli da sve zna, a ne zna skoro ništa. Majka ga brani, pa tu imam problem - otkrio je Rale Milenković koji je otelotvorio lik Živote.

Nakon priloga sa snimanja, Đorđe Marković je u studiju prokomentarisao ono što su rekli njegovi roditelji.

Foto: TV PInk

- Tata napada, majka brani, otac ne da majci da izađe iz dvorišta. Života je u penziji, a želi da bude u nekom poslu. Zato on u nekom trenutku postaje moj asistent u tim mojim podvizima i avanturama. Videćemo do čega će me sve dovesti - poručio je Đorđe.

Pored glavne postavke koju Đorđe Marković, Radoslav Milenković, Branka Šelić, Tamara Krcunović i Ljiljana Stjepanović, kroz seriju će do kraja snimanja proći još skoro 220 glumaca.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA