Ja neću ni sutra da se umivam, ovaj poljubac mora da ostane: Suzana Jovanović otkrila kako ju je Saša Popović smuvao! (FOTO)

- Bilo je to ono vreme pejdžera, tako neko neobavezno dopisivanje. Ja sam imala samo fiksni telefon u stanu, a on je imao pejdžer, pa sam mu nekako slala poruke - rekla je Suzana

  • 6

Saša Popović i Suzana Jovanović su u skladnom braku više od dve decenije, u porodičnoj atmosferi uživaju sa ćerkom Aleksandrom i Suzaninim sinom Danijelom.

Zvanično je! Filip verio Aleksandru u Majamiju, pogledajte koliki dijamant sija na njenoj ruci! (FOTO)

Supruga Saše Popovića prisetila se njihovog upoznavanja, ali i raznih iznenađenja koja su priređivali jedno drugom. Prisetila se i davne 1996. kada je vladala panika zbog bolesti ludih krava kada je sa Sašom još bila u prijateljskom odnosu.

Foto: Telegraf

- Naša ljubav je počela sa ludim kravama. Bilo je to ono vreme pejdžera, tako neko neobavezno dopisivanje. Ja sam imala samo fiksni telefon u stanu, a on je imao pejdžer, pa sam mu nekako slala poruke. Ja se njemu požalim: "Sale ja nikako neću stići u Jagodinu na svadbu, a nemam kako". "Nema problema, samo se ti obuci, dolazim po tebe" - otkrila je pevačica i dodala:

Foto: ATAImages

- Taman da krenem, on me uhvati za ruku. Rekoh: "Šta sad, čoveče? Da nisam zaboravila tašnu ili pesmaricu gde sam pisala pesme". "Ne, dođi da te poljubim", iznenadio me. Ju, kako sad to. Bukvalno smo imali drugarski odnos. I tu se poljubimo i ja pitam: "Šta sad ovo treba da znači?! To znači da si od danas moja devojka i kraj priče", rekao je Saša - prisetila se Suzana pa opisala prvi poljubac sa Sašom.

- To je bio poljubac u obraz, nije bio pravi. Ja sam se držala ceo dan za obraz. Rekla sam: "Ja neću ni sutra da se umivam. Ovaj poljubac mora da ostane" - bila je iskrena Suzana.

Video: Suzana Jovanović o Saši Popoviću i njihovoj porodici:

(Telegraf.rs/izvor: Puls)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radmila

    15. februar 2018 | 12:22

    Prelepo za cuti,uzivajte jps mnpgo godina zdravi veseli i srecni!

  • Radan

    15. februar 2018 | 13:01

    Pa i nije bio nekii frajer u ono vreme.

  • Ccc

    15. februar 2018 | 15:10

    To je ljubav.Sale u to creme nije imao ovoliku popularnost ali je Suzanu zadivio šarmom. Bravo Sale srpski care , ko te nema treba da te izmisli. Ti si Sale narodski lik ,odmeren ,ne filozofiras,maksimalno posvecen poslu i porodici i to fanovi vide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA