≫ 

RAZVOD NA DAN ZALJUBLJENIH: Emina Jahović potvrdila da se razvodi od Mustafe, evo i zbog čega!

- Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom - napisala je Emina na svom Instagram profilu

  • 55
Emina Jahović i Mustafa Sandal Foto: Instagram

Nakon brojnih spekulacija, Emina Jahović se danas oglasila na Instagramu i potvrdila da se razvodi od Mustafe Sandala.

Otvoreno pismo Emine Jahović prenosimo u celosti:

- Dragi moji, zbog ljubavi i podrške kojom me obasipate tokom čitave moje karijere, osećam želju i potrebu da sa vama uvek budem iskrena - i kada delim lepe stvari, ali i kada su u pitanju oni manje lepi delovi života, kroz koje, nažalost, svi nekada prolazimo.

Foto: Instagram

Zato želim da od mene saznate i ovo - nakon 14 godina zajedničkog života i 10 godina braka, Mustafa i ja smo doneli odluku da se raziđemo. Ta odluka nam nije bila laka, niti je bila nagla, ali je bila uzajamna, jer smo nakon dugih i otvorenih razgovora zaključili da se naša ljubav, koja je bila velika i iskrena, sa godinama ugasila.

Foto: Instagram

Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška u životu, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, Jamanu i Javuzu, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene. Ovo je prvi i jedini put da se oglašavam ovim povodom, zbog toga nisam želela da čitate nagađanja po medijima na ovu temu, već da vam kažem direktno ja.

Voli vas vaša Emina.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nscz

    15. februar 2018 | 14:32

    Dobio mustafa Sandalu

  • xxxx

    15. februar 2018 | 15:14

    Nije tu bilo ljubavi, to jest sa njegove strane verovatno jeste ali sa njene je bila samo korist, ok rodila mu je dva sina sva čast ali deca trebaju oba roditelja, sve te price da su deca na prvom mestu i da nece nista osetiti su baš samo priče, pare i matrijalne vrednosti nemogu nikad zameniti roditeljsku ljubav

  • Влајко

    15. februar 2018 | 14:05

    Да је била „велика и искрена" никад до развода не би дошло, дакле љубави никад нисте имали.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA