≫ 

Šabanova miljenica se utegla u preusku haljinu, kada vidite koliki joj je dekolte pitaćete se kako sve nije popucalo! (FOTO)

Mlada zvezda Granda svoj seksepil baš koristi kako bi privukla pažnju na društvenim mrežama, kao i na nastupima

  • 5
Foto: Instagram/tea_tairovic

Mlada Tea Tairović u žiži javnosti našla se zbog navodne afere sa Šabanom Šaulićem, a priča je pokrenuta nakon što su snimili duetsku pesmu "Otkad tebe znam".

Mnogima je bilo nejasno zašto bi Šaban sa toliko mladom i na estradi svežom pevačicom snimio duet, ali je on u nekoliko navrata objasnio da je želeo da joj ispuni želju, da je pesma dobra, te da je upravo njegova žena Goca bila posrednik u tim pregovorima.

Zvezda "Granda" progovorila o odnosu sa Šabanom i njegovom ženom, pa otkrila kakvim poklonom je častila pevača! (VIDEO)

Kako je sa Šabanom, časna devojčice?! Zvezda "Granda" prozvala Dalilu zbog stajlinga, pobednica "Parova" joj je uzvratila ŽESTOKOM porukom! (FOTO)

No, bilo kako bilo Tea je svakako njegova miljenica kojoj je baš ta duetska pesma donela mnogo nastupa, a koja svoje adute i te kako koristi kako bi privukla pažnju.

Tea, koja se u Zvezdama Granda proslavila vrelim plesom za koji je talentovana, na Instagramu redovno časti svoje pratioce seksi slikama, što je sada ponovo učinila.

U malu, usku haljinu Tea je jedva "uvukla" svoje bujne grudi, a mnogi se pitaju kako pod tolikim pritiskom sve na njoj nije popucalo...

Foto: Instagram/tea_tairovic

VIDEO: Tea o odnosu sa Šabanom

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pantelija Topalović

    17. februar 2018 | 23:55

    - Kakve su sve iste....preslikane, a samo ne znam da li je ovaj kljun(usta) model šotke ili patke....ili mrtve ribe! Priroda stvori original, a onda odu da čika Plastik-fantastik štancuje i uniformiše ćurke...pretežno!

  • Tirke

    17. februar 2018 | 23:07

    Afera sa Sabanom.

  • Kale

    23. februar 2018 | 08:43

    Strasno na sta lici sa ovim usnama!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA