Čuveni hit "Dečko, ajde o'ladi" otpevala je pre 3 decenije i osvojila Jugu, nestala je preko noći, danas ima 51 godinu i evo kako izgleda! (FOTO) (VIDEO)

Slatkica iz kultne grupe "Poslednja igra leptira" proslavila se posle toga i u grupi "Srebrna krila", a za njenim odlaskom sa scene mnogi su žalili

  • 16

Lidija Asanović, pevačica koja je zajedno sa grupom "Poslednja igra leptira" davne 1985. godine otpevala čuveni hit "Dečko, ajde o'ladi", i danas rado slušan i pevan, osvojila je tadašnju Jugoslaviju, a potom iznenada nestala sa muzičke scene.

FLAŠAMA NA POBEDNIKE I NAMEŠTANJE GLASOVA: Svi skandali koji su obeležili Beoviziju (VIDEO)

Printskrin: CMC

Slatke Zagrepčanke i njenog osmeha sigurno se svi sećaju, iako su od tada prošle pune 33 godine. Nakon "Poslednje igre leptira" Lidija je kratko bila u grupi "Srebrna krila" sa kojom se proslavila i na Evrosongu 1998. godine, na kojem su ona i članovi benda kao tadašnji predstavnici Jugoslavije osvojili šesto mesto.

Lidija već 26 godina živi u Nemačkoj, gde se udala i uzela suprugovo prezime Rush. O njenom životu se malo zna budući da se potpuno povukla iz javnosti, a i na društvenim mrežama nije preterano aktivna.

Danas ova pevačica ima 51 godinu, a evo kako izgleda: 

Foto: Facebook/lidija.rush

Da li biste je prepoznali?

Foto: Facebook/lidija.rush

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dd

    19. februar 2018 | 23:11

    Ima neke tuge i sete u njenim očima!

  • Verni citalac

    19. februar 2018 | 23:05

    Zanumljivo,secam se da su kolale price da je pogunula u saobracajnoj nesreci bas u tim godinama,drago mi je da cujem da je ziva i zdrava

  • xxx

    19. februar 2018 | 21:29

    Izgleda odlicno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA