≫ 

E, moji Srbi... Marija Šerifović se žestokim porukama oglasila povodom Beovizije! (FOTO)

Marija, koja je 2007. godine pobedom na Evrosongu sa pesmom "Molitva" dovela ovo takmičenje u Srbiju, već na početku Beosonga oglasila se na društvenim mrežama

  • 46

Nakon duge pauze Beovizija se večeras vratila u Srbiju, pa se u Sava centru među 17 kandidata bira onaj koji će nas predstavljati na pesmi Evrovizije.

Mnogi su i pre večerašnjeg izbora osuli paljbu po učesnicima koji se bore za predstavnike Srbije, a na samom početku Beovizije oglasila se i nekadašnja pobednica Evrosonga Marija Šerifović.

Mariji je očigledno bilo dovoljno da čuje prvih nekoliko kandidata, pa se putem Tvitera oglasila porukom koja vrlo jasno pokazuje njeno mišljenje i stav.

Printskrin: Twitter/futomaki

Odmah nakon te poruke Marija je još jače ponizila Beoviziju napisavši kratko i jasno: "Je l' čekate Zadrugoviziju?", misleći na takmičenje koje će učesnici Zadruge večeras imati uživo od 22:30 časova na Pinku.

Printskrin: Twitter/futomaki

Nakon ovih, Marija je objavila i sledeće poruke:

Printskrin: Twitter/futomaki

ANKETA

(I.C.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    20. februar 2018 | 22:50

    Marija zna da peva i ima moćan glas i divne pesme ali na žalost i ogroman ego. Umislila žena da je najbolja.

  • drug

    20. februar 2018 | 22:25

    Daj bre Marija oladi vise! Pa tvoja mama sta je pevala- operu?! Kakva zadrugovizija, o cemu ti pricas? Pusti i druge da pevaju, pa ako ti se ne svidja ti promeni lepo kanal i gledaj nesto drugo!

  • Nesa CZ

    21. februar 2018 | 00:34

    To je kada umislis da samo ti mozes...i Zeljko Joksimovic je dva puta bio na pragu pobede i sam bog zna zasto nije pobedio, pa se covek ne eksponira i ne daje ovakve komentare...a pritom mnogo je kompletniji mizicar od nase lepe Mare...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA