≫ 

Elena Karić ispisala sina iz škole, ne želi da sate provodi za jednim stolom! (FOTO)

- Školovanje u kućnim uslovima najbolja je odluka koju sam ikada donela - poručuje Elena

  • 74
Elena Karić Foto: Facebook/ Elena Karaman Karic

Elena Karić ispisala je iz škole najmlađeg sina Simona Karića, kojeg je u oktobru 2005. godine dobila sa Jugoslavom Karićem!

Ova informacija iznenadila je mnoge koji prate Elenu, a koja je napisala kako smatra da je bolje da učionica njenog sina bude "svuda oko nas", umesto u učionici, satima za stolom.

Elenu svi znate, a ovako izgleda druga ćerka Verice Rakočević! (FOTO)

- Školovanje u kućnim uslovima najbolja je odluka koju sam ikada donela. Umesto da sedimo satima za stolom, naša učionica je svuda. U štali, šumi, uz vatru domorodačkih plemena i na čarobnim mestima širom sveta - napisala je Elena.

Usledili su različiti komentari, i podeljenja mišljenja.

Dok su je neki podržavali, drugi su joj poručili da ne razumeju njenu odluku, te da dete iz mnogo razloga treba da ide u školu.

Foto: Instagram/elena.karamankaric

Međutim, Elena je imala odgovor.

- Kao što vidite na njegovom licu... Zar nije očigledno? Ima li ičeg boljeg od biti divlji i slobodan i odrastao na način da budeš to što zaista jesi, a ne to što bi drugi želeli da budeš? Za mene bi bilo mnogo lakše da ga stavim u školu i da se ne opterećujem time da li uči i kako će se to odraziti na njega. Pričam o savesnom roditeljstvu. Ovo je naš način i totalno razumem da svi imamo različite percepcije, i to je savršeno u redu - poručila je Elena.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela

    23. februar 2018 | 14:50

    Glupe li odluke...odvaja dete od vrsnjaka i normalnog razvoja socijalizacije deteta

  • mara

    23. februar 2018 | 14:50

    Ona je pokazala kakva je majka kad je sina obolelog od cerebralne paralize ostavila kod nekih ljudi da se brinu o njemu u spaniji. Mogu da razumem da to uradi neko ko nema uslova, ali ona je mogla najbolju negu da mu placa u kuci pored porodice da bude

  • Da li je moguce

    23. februar 2018 | 11:38

    Kada se udas za coveka koji je naslednik jedne od najbogatijih srpskih porodica a ti prevrces palceve citavog zivota, lako mozes da kazes da je skola svuda oko nas. To svi znamo draga Elena ali bez obrazovanja nema ni posla a bez posla nema zarade i porodicne egzistencije. Evidentno je da tebe to ne brine. Najstarijeg sina izdrzava Pedja Mijatovic (proslavljeni ex fudbaler koji ima i vise nego dovoljno) , srednjeg sina Andrija Draskovic, kontracerzni biznismen koji takodje ima vise nego dovoljno, a ovog majmladjeg naslednik porodice Karic. Svako dete u pubertetu sa 13-14 godina bice presrecno da ne mora da ide u skolu i uci vec po citav dan da jurca okolo naokolo (u tvom slucaju da izigrava mladjahnog Tarzana). Ne mora da brine da li ce imati da jede, gde da spava, sta da obuce...ima ono sto vecina njegovih vrsnjaka nema i mozda nikada nece ni imati. I ne radi se draga moja ovde o razlicitim percepcijama. Radi se o tome da li si odgovoran roditelj i radis li u interesu deteta ili u svom licnom interesu - sto je ovde slucaj. Kako drugacije skrenuti paznju na sebe nego napraviti glupost - a mnogo si ih napravila od ostavljanja bolesnog deteta u hraniteljsku porodicu pa na dalje. Ovo je samo jos jedna u nizu tvojih gluposti za koju ce najvecu cenu platiti upravo tvoje dete. Koliko god novca nasledio od dede i oca ne zaboravi - nema nepotrosivih para a sramota je u XXI veku ostaviti dete cak i bez osnovnog i OBAVEZNOG obrazovanja! Strasno je sta pojedine nazovi VIP osobe sebi dozvoljavaju. Dete jeste tvoje, jer si ga ti rodila, ali NIJE niti ce ikada biti tvoje vlasnistvo, tvoja svojina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA