≫ 

Talentovani Petar stigao do petog kruga Pinkovih zvezdica i otkrio zbog čega se prijavio za takmičenje!

Šarmantni Petar Bulatović prezadovoljan je postignutim uspehom, a mnogi ga vide u superfinalu

  • 0

U najgledanijem muzičkom takmičenju za najmlađe Pinkove zvezdice, talentovani Petar Bulatović iz Podgorice je svojom šarmantnošću i vokalnim sposobnostima stigao do petog kruga.

Spremite se za spektakl! U petak počinje peti krug "Pinkovih zvezdica"! (VIDEO)

U svim prethodnim krugovima ovaj dvanaestogodišnjak se trudio da da svoj maksimum, a pošto je postigao zavidan uspeh u ovom takmičenju, na pitanje da li se nada super finalu evo šta je odgovorio.

- Zadovoljan sam svojim uspehom, jer je velika stvar uopšte kvalifikovati se za ovo takmičenje. Došao sam ovde prvenstveno da pevam i da steknem iskustvo, ne razmišljam još uvek o superfinalu - rekao je Petar.

Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde

Za postignut plasman u ovom takmičenju bili su potrebni sati napornog vežbanja, a sa svim tim Petar se izborio uz pomoć svog mentora i podrške svoje porodice.

- Sa mnom radi mentor Frenki Bogićević sa njim vežbam nedeljno nekoliko puta. Biramo zajedno pesme sa roditeljima i bratom. Uvek pevam pesme koje mi leže i to je najčešće pop folk - rekao je on.

Ovaj talentovani dečak je sve napore uložio u muziku i ovom sferom bi i voleo da se bavi u budućnosti. Pored pevanja, Petar svira i klavir, pa je svaku poru svog života obojio muzičkim tonovima.

- Pored pevanja, ja sviram klavir, tako da sam potpuno posvećen muzici i tamo se i vidim - bio je potupno siguran.

Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde

Petar će ponovo stati na veliku scenu Pinkovih zvezdica sa još sedmoro talentovane dece, zato ne propustite ovo muzičko takmičenje i budite uz televiziju Pink u petak od 21:45, a prisetite se i nekog od njegovih najboljih nastupa:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA