PLAŠIM SE ŠTO ŽIVIM OVDE! Ana Mihajlovski dobila nepristojnu ponudu pa žestoko odgovorila, a kad čujete šta su je pitali bićete u šoku! (FOTO)

Voditeljka je objavila prepisku, a onda i oštro iskomentarisala ovakav postupak sa jasnom porukom za "radoznalog" korisnika Instagrama

  • 14

Ana Mihajlovski redovno dobija uznemirujuće poruke na društvenim mrežama, ali ovaj put jedan od korisnika Instagrama uputio joj je nepristojnu ponudu - pitao je koliko košta noć sa lepom voditeljkom. 

Beli tonovi, veliki garderober i ogroman prostor: Zavirite u luksuzni stan Ane Mihajlovski! (FOTO)

Kao i prošli put, kada joj je jedan od "fanova" poručio da "liči na konja", Ana ni ovaj put nije ostala dužna, već je javno odgovorila uz objavljenu prepisku kao dokaz.

- Koliko košta noć sa tobom? Hvala - pitao je jedan od Aninih pratilaca, na šta mu je ona žestoko odgovorila.

Foto: Instagram/an_amihajlovski

Osim toga, Ana je uz objavu prepiske ispisala i poduži komentar koji u celosti prenosimo:

- Da znate da puštam samo najmanje zlo! Opet bez nervoze, samo da vidite koliko bolesnih umova vlada ovim gradom i koliko javne ličnosti trpe ovakve idiote. Plašim se sto živim ovde. I koliko košta noć sa mnom? Pa oko 0 dinara kad odem sa sestrom na kafu i ona časti, praktično koliko je i IQ ovog majmuna - napisala je na Instagramu ne želevši da imenuje radoznalog gospodina, već ga nazvavši "stokom".

Foto: ATA Images

Osim toga, Ana je istakla i kako dobija slike penisa u DM, a kako je juče uzvratila na sličnu situaciju pogledajte OVDE

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. februar 2018 | 18:50

    Svet je ostao bez morala i drugih vrednosti,savremene tehnoloske inovacije i demokratija su nam donele sve takve pojave,internet prasuma u mraku gde je sve i svasta dozvoljeno,i na kraju MIROLJUB PETROVIC JE U PRAVU ako znas da je negde tamo zlo ,sta ces tamo onda, tako i ti idi sa tih drustvenih mreza i neces imati tih problema!😇

  • Peki

    24. februar 2018 | 19:49

    Ne podržavam ni jedan vid nasilja, ali bih dotičnoj dami poručio da je svojim isuviše slobodnim i provokativnim ponašanjem u javnom i privatnom životu mogla da očekuje i ovakvu vrstu provokacija. Svi dobro treba da razmislimo šta radimo i šta za uzvrat možemo da očekujemo?

  • Ja

    24. februar 2018 | 20:52

    Kloni se mesta gde je manijacima slobodno, i ne bidi ovako stidljivo obučena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA