Toni Cetinski u društvu baletskih prvaka zaplesao "Kao u snu"

Retki se mogu pohvaliti da su ostvarili svoje snove usprkos svim preprekama, a kada pričamo o onim pevačkim, uspeh je tim veći

  • 1

Jedan od onih koji slobodno može stati iza takvih izjava je Toni Cetinski, jer godinama je najtraženiji pevač, na samom vrhu scene, a generacije obožavatelja podržavaju ga u njegovom radu.

Upravo stoga Tonijev aktualni hit 'Kao u snu', na najljepši mogući način opisuje njegov pevački put koji traje duže od dvadesetpet godina.

Foto: Promo/Darpro

Nova pesma 'Kao u snu', za samo tri nedelje emitovanja, osvojila je srca svih, publika ju je zavolela na prvu, a Toni je sada kao zahvalnost svima snimio i poseban video spot.

- Divno je kad imaš toliko ljudi, koji takođe veruju u tvoje snove i da je sve moguće - istakao je Toni.

Foto: Promo/Darpro

Novi video spot sniman je na dve lokacije, u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, gde se menjaju kadrovi Tonija sa članovima zagrebačke filharmonije, kao i gudačima, te u Hrvatskom narodnom pozorištu, a imamo prilike videti na delu i baletske prvake.

Pogledajte kako izgleda 'Kao u snu'

Celom ovom pričom Toni pokazuje, kako mu ne nedostaje motiva za nove uspehe. Neumoran rad prvenstveno na samom sebi, kao i na pesmama koje će objediniti na novom albumu, te bezgranična energija koju ulaže u svaki svoj koncert, kako bi fanovi bili što zadovoljniji, tek su mali delić formule za uspeh, koja Tonija Cetinskog godinama drži u vrhu najtraženijih regionalnih pevača.

Foto: Promo/Darpro

Istovremeno sam Toni nikada, prema ocenama struke i publike, nije izgledao motiviranije i zadovoljnije.

Foto: Promo/Darpro

Toni će se sa Beogradskom publikom družiti 26 aprila u Sava centru gde će ujedno i promovisati svoj novi album.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA