≫ 

Žika Šarenica objasnio zašto je prešao na Pink i otkrio da li je tačno da je za transfer dobio 200.000 evra! (FOTO)

Žiku Šarenicu večeras je ugostio Ognjen Amidžić u emisiji "Amidži šou"

  • 23
Žika Nikolić, Žika Šarenica, Amidži šou Foto: Telegraf

"Amidži šou" ovog utorka nije otvorio domaćin popularne emisije Ognjen Amidžić, već Žika Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, koji je nedavno pridružio timu ružičaste televizije!

Žika Šarenica vodio poslednju emisiju na RTS -u, evo kako se oprostio od gledalaca! (VIDEO)

Na samom početku, Amidžić je pitao Žiku ono o čemu svi pričaju ovog meseca, a to je - prelazak sa RTS-a na TV Pink, posle više od četiri decenije rada na Javnom servisu.

- Ja mislim da je u pitanju ljudski momenat. Video si da je poslednjih godinu dana bila tolika huka i kuka na mene, "šta ću tu kao penzos, da se guram", i ja sam to ispoštovao. Mislim da su u pravu. Stekao sam penziju u toj kući, postao sam neka zvezda. Zahvalan sam RTS-u što je bila uz mene i posle penzionisanja. U međuvremenu sam dobio ponudu od Željka Mitrovića, koja je bila ljudska. Inače, mi razgovaramo još od 2005. godine, i evo, treća sreća - obrazložio je Žika.

Foto: Telegraf

Na pitanje da li je tačno da je u pitanju suma od 200.000 evra koja mu je ponuđena za transfer, Žika nije dao konkretan odgovor.

- To je jedan fini dodatak na moju penziju (smeh). Ljudi pričaju, i lepo je kad se priča - rekao je Žika, a u detalje nije zalazio.

- Dogovorili smo se u dve reči. Dve reči i sve je bilo završeno - dodao je Žika u vezi sa dogovorom koji je postigao sa Željkom Mitrovićem.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    28. februar 2018 | 06:07

    I posle mladi da se zaposle pa kad kad ovakvi nece u penziju sa puskom da ih teras...sad ce jos u farmu da udje

  • Драган

    27. februar 2018 | 23:40

    Дошао је тамо где му је и право место , пинк

  • Gledalac

    28. februar 2018 | 00:27

    Kad neko ode u zasluzenu penziju, znaci da ima preko 65 godina. Odradio je jos godinu dana pod ugovorom u RTS-u i sad mu je i to malo nego haj'mo jos. Da li gospodin Zika ima decu? Unuke? Misli li da i oni treba negde da zarade penziju ali tesko da ce ako svi penzioneri , poput doticnog, nastave da rade pod ugovorom? Bilo bi lepo da javne licnosti shvate kada je vreme da se povuku i svoje mesto ustupe mladjim kolegama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA