≫ 

Gagi Jovanović se povlači iz glume zbog bolesti

- Posle svake predstave koju odigram osećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se koliko-toliko oporavim - rekao je glumac

  • 35

Naš poznati glumac Dragan Jovanović proslavio se ulogama u brojnim filmovima i televizijskim serijama kao što su "Moj rođak sa sela", "Otvorena vrata", "Stižu dolari", "Crni Gruja i kamen mudrosti", a njegovu karijeru najviše je obeležila uloga Luneta Šćekića u legendarnoj seriji "Srećni ljudi".

Lima u providnoj haljini, a kada vidite Hajdi... Zavirite na žurku koja je zasenila dodelu Oskara! (FOTO)

Međutim, Dragan će na neko vreme morati da se povuče iz glume zbog bolesti koja ga je zadesila, a ta pauza će možda trajati i par godina.

- Istina je da se povlačim sa scene na izvesno vreme. Poslednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Posle svake predstave koju odigram osećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se koliko-toliko oporavim. Povlačim se na kraju pozorišne sezone, u junu-julu. Ne znam koliko će pauza potrajati. Možda jednu, možda dve ili tri godine - rekao je Jovanović za Gloriju.

Foto: Wikipedia

Na polju glume Dragan je aktivan već 30 godina, a prvu ulogu imao je 1988. godine u ostvarenju "Ortaci".

Veliku podršku mu pruža supruga i glumica Branka Pujić kao i ćerka Anđela Jovanović koja igra u "Vojnoj akademiji", te predstavi "Hotel 88" u kojoj je zamenila Jelisavetu Orašanin.

Dragan Jovanović iskreno:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Donja Murtulica

    5. mart 2018 | 12:11

    Po meni, najbolju ulogu je odigrao u seriji "Moj rođak sa sela". Uloga je kao napisana za njega i odigrao je maestralno. Želim mu uspešno lečenje i pivratak na scenu.

  • Dr. za rock and roll

    5. mart 2018 | 12:55

    Pre bih rekao zbog povrede i oporavka nego bolesti. Ovo bolesti zvuci kao da je nesto nedaj boze

  • Zaric

    5. mart 2018 | 12:55

    Nek je ziv i zdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA