Ostavila ga je pre nego što je umrla, precrtala je njegovu sliku, a muž Done Ares se sada prvi put pojavio u javnosti posle njene smrti (FOTO)

Džavid Ljubovci se u utorak uveče pojavio na promociji duetske numere Bobana Rajovića i Džeja

  • 2
Dona Ares i muž Foto: Instagram

U avgustu prošle godine Dona Ares je objavila da se razvodi od svog supruga Džavida Ljubovcija, a taj potez je mnoge iznenadio. Dona, koja se herojski borila sa rakom je preminula je 2, oktobra 2017, a njen muž se prvi put u javnosti pojavio u utorak uveče na promociji dueta Bobana Rajovića i Džeja Ramadanovskog.

Gospodar noći i kralj kafana: Džej i Boban Rajović snimili duet uz koji će se lumpovati do zore! (FOTO) (VIDEO)

Da podsetimo, Dona je uz poruku u kojoj navodi da je sve gotovo između nje i Džavida, objavila i sliku na kojoj je crvenom bojom precrtala njih dvoje.

Posle Donine smrti oglasio se i Džavid koji je poručio je da ništa ne zamera pevačici kao i da je ubeđen da ona nije mislila ništa loše.

Foto: ATA Images

Budući da je Ljubovci uradio aranžman za duetsku numeru "Hej živote druže" koju su snimili Džej i Boban Rajović, njihova promocija je bila i prilika za jedno od njegovih retkih pojavljivanja u javnosti.

Foto: ATA Images

Džavid je pozirao fotoreporterima ali nije želeo da daje izjave.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA