≫ 

Oglasio se Grand: Tačno je, odneli su sef! Evo šta je još ukradeno iz vile Saše Popovića

Sa Granda je potvrđeno da su lopovi iz vile Saše Popovića odneli sef, kako smo ranije danas i objavili

  • 6
Foto: Telegraf, Marko Jovanović

Press služba Grand produkcije oglasila se povodom pljačke kuće Saše Popovića koja se desila tokom prethodnog dana.

Inspektori stigli kod Saše Popovića, a odavde su mu lopovi upali u kuću i odneli sef! (FOTO)

Kako smo ekskluzivno objavili, iz porodične vile lopovi su odneli sef, što je press služba Granda sada i potvrdila.

- Tokom prethodne noči porodična kuća Saše Popovića obijena je od strane nepoznatih lica. Tom prilikom iz doma dirketora Grand produkcije odnesen je sef sa određenom dokumentacijom, kao i nekoliko satova koji pripadaju najužim članovima porodice Popović - kažu sa Granda.

- Naglašavmo da nije istina da je iz kuče odenesena i određena suma novca, budući da direktor Granda papire od vrednosti i novac drži u banci. Kako se ovom informacijom naročito spekuliše, a kako ne bismo ometali organe reda u otkrivanju počinilaca ovog nemilog događaja, ovim saopštenjem i završavamo obraćanje medijima kada je reč o ovoj temi. Molimo sve predstavnike medija da imaju razumevanja da je reč o privatnoj stvari Saše Popovića i njegove porodice, te da u cilju dalje istrage ne treba davati mesta senzacionalnim i neistinitim vestima - zaključuju sa Granda.

Podsetimo, malo pre podneva u kuću Saše Popovića stigla su tri inspektora, a dom direktora Granda napustili su u 13:20 časova.

Foto: Telegraf

Saša je u jednom trenutku sa njima izašao do kapije, a primetili smo i Sašinu suprugu Suzanu Jovanović, kao i jednog od najlbižih saradnika i prijatelja Saše Popovića, Gorana Šljivića.

Pogledajte kako su krali iz jednog drugog sefa:

(I.C.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margit

    9. mart 2018 | 15:24

    Sasa dragi,lopova je uvek bilo I bice. Imas divnu porodicu I lepo je sto ste svi zajedno.Gledala sam emisiju Balkanskom ulicom I odusevljeno slusala kako si bio uporan da se bavis muzikom,bez obzira na misljenje roditelja.Ja se kajem sto sam svog sins sputavala I forsirala fakultet a on nije imao snage da se suprostavi.On je zavrsio Tehnoloski fakultet u Novom Sadu zabavljao drugare na fakultetu svirajuci I pevajuci .Nikada mi nije oprostio sto sam ga odvlacila od muzike .Sada se bavi nekim drugim poslom ne u struci za 50.000.Sasa dragi to je zivot pogresila sam prema svom sinu ali sta se moze .Zelim ti srecu I uspeha celoj tvojoj porodici.

  • Чуки

    9. mart 2018 | 17:42

    Ма баш ми га је жао , потресао сам се

  • DARKO 100%

    9. mart 2018 | 18:42

    Niko se nebi osecao prijatno ko god da je u pitanju da li bio bogatas ili siromah da ga neko pokrade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA