≫ 

Muž Pamele Anderson krivično goni njihovog sina, a od tužbe ne odustaje iz jednog uverenja!

- Podstičete ono što tolerišete, a ja neću tolerisati to što je Brendon učinio i to je razlog zbog kog će se krivični postupak nastaviti. Bar za sada - rekao je Tomi prijateljima

  • 2

Tomi Li ne odustaje od krivične prijave koju je podneo protiv rođenog sina Brendona, a razlog je taj što veruje da "dete koje učini nešto pogrešno treba uništiti".

Hefner je ležao na krevetu sa 7 golih devojaka, čekali su mene pa da počne seks! Pamela Anderson opisala orgije u "Plejboj" vili

Tomi želi da policija nastavi sa istragom protiv njegovog 21-ogodišnjeg sina, a ukoliko sve dovede do toga da Brendon bude krivično gonjen - neka tako bude.

Kako piše TMZ, Tomi smatra da njegova bivša supruga Pamela Anderson stoji iza Brendonovog besa. Kada je Brendon prošlog ponedeljka udario Tomija, muzičar je bio van sebe čitava dva minuta. Tomi Li naročito je ljut zbog Pamelinog komentara koji je dala za TMZ.

"Udario ga je u nos u ime svih nas koje je povredio", rekla je Pamela.

Pamela Anderson i sin Brendon, Foto: AP/Tanjug

Tomi veruje da je Pamela izazvala Brendona na takve poteze, nakon što je Li na društvenim mrežama iskritikovao Andersonovu jer je u TV emisiji pričala o nasilju u njihovom braku. Kako Tomi Li smatra, Pamela je u Brendona unela takav bes da je on otišao u očevu sobu spreman da se tuče.

S druge strane, Brendon je rekao kako je oca udario u samoodbrani, a ono što je prilično šokantno jeste priča da je Brendon snimao oca dok je bio bez svesti, te da se tokom snimanja smejao.

Tomi Li veruje da je Brendon taj snimak poslao Pameli, kako bi joj dokazao šta je učini. No, Plejboj zečica to demantuje.

- Podstičete ono što tolerišete, a ja neću tolerisati to što je Brendon učinio i to je razlog zbog kog će se krivični postupak nastaviti. Bar za sada - rekao je bubnjar prijateljima.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Le Scorpion Serbe

    10. mart 2018 | 17:18

    Li je djubre koje nije zasluzilo nista manje od temeljnih, muskih batina, ali mislim da nije bilo na njegovom sinu da donosi neku "pravdu". Stavise, koliko se secam, Li je neposredno nakon Brendonovog rodjenja snimio pesmu posvecenu njemu, sa naslovom "Brandon". Prema Pameli je bio kakav je bio, ali sinove je sigurno voleo i voli ih. Sto se Brendona tice, neka pazi da ne pocne da lici na njegovog oca, u svemu. Rekao bih da je na dobrom putu, na zalost.

  • JA

    10. mart 2018 | 21:19

    Pamela baba!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA