≫ 

Karleuša rekla Lukasu da je ustao na levu nogu, on joj odgovorio da je u pitanju SREDNJA, a ono što je na kraju uradio sve je izbacilo iz takta! (VIDEO)

Jelena Karleuša i Aca Lukas sporečkali su se nakon jednog od nastupa u Zvezdama Granda, ali folker je imao sjajan plan

  • 0

I sinoć je u Zvezdama Granda bilo veoma uzbudljivo, pogotovo kada su se članovi žirija Jelena Karleuša i Aca Lukasa razilazili u mišljenjima. 

Ne date mi da posustanem u ovoj deponiji smeća zvanoj moj život... Lukas uputio emotivnu poruku svojoj deci i raznežio sve (FOTO)

Poznato je koliko dobru atmosferu prave pojedini članovi žirija, a kada su u pitanju Karleuša i Lukas više je nego jasno da je bilo pravo ludilo. Tako je Lukas nakon jednog od nastupa napravio pravi haos u studiju, a sve je počelo tako što jednom takmičaru nije dao svoj glas, iako ostali jesu.

- Ti si strašan pevač, ali ja znam zašto ti nisam dao glas. Nije mi se dopalo i nije mi se svidelo kako je pevao - poručio je Lukas jednom od takmičara.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

- Na žalost, vaša sudbina zavisi i od toga da li je žiri ustao na levu ili desnu nogu, da li mu je dan ili mu nije dan - poručila je Karleuša.

- Nisam ustao ni na levu ni na desnu, već na srednju. Ja uopšte nisam nervozan i nisam mu dao glas, i šta ti sad hoćeš? Moj glas ne zavisi od mog raspoloženja i da li sam raspoložen ili nisam to je moj problem - odgovorio joj je Lukas.

Printskrin: Youtube/ Zvezde Granda

A na kraju, Lukas je i otkrio da je sve bila samo njegova šala.

- Obojica ste dobili glas od mene na početku, ovo je samo bilo zezanje - objasnio je Aca.

Pogledajte nastup ova dva takmičara i komentare žirija na snimku (od 4. minuta):

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA