NOĆ ZA BLUZ I ROK SLADOKUSCE: Uživaoci bluza i fantastične energije koju proizvodi Mr. Swagger uživaće i ove srede u Rob Roy-u (FOTO)

Uživaćete u zvucima bluza, roka, fankija, u originalnom ambijentu uz fantastičnu Jack Daniels kuhinju i bezbroj premium pića u ovom oficijalnom Jack Daniel’s baru

  • 0

Fantastični Nenad Zlatanović aka Mr. Swagger nastupaće u Rob Roy-u (Savski trg 2) u sredu 14. marta.

Uživaćete u zvucima bluza, roka, fankija, u originalnom ambijentu uz fantastičnu Jack Daniels kuhinju i bezbroj premium pića u ovom oficijalnom Jack Daniel’s baru. Najbolje piće i najkvalitetnija muzika – idealna kombinacija koju vam pruža upravo Rob Roy!

Zlatanović je javnosti najpoznatiji po grupi Texas Flood, koju je osnovao 2004. Power - blues - rock trio stvara muziku pod jakim uticajem velikana kao što su Stevie Ray Vaughan, Led Zeppelin, ZZ Top kojima su bili predgrupa na velikom beogradskom koncertu u Areni 2010.

Još uvek je u svežem sećanju sjajan nastup beogradskih bluzera pred koncert Beth Hart u novembru 2017. u Hali sportova. Prethodno, Texas Flood su bili predgrupa i Stivenu Sigalu, Ribljoj čorbi i mnogim drugim velikim imenima, uz pregršt nezaboravnih, uglavnom klupskih nastupa kada su u "glavnoj ulozi".

Foto: Milena Đorđević

Paralelno, Nenad je 2013. snimio svoj prvi solo album "Naked Blues" koji je odlično prihvaćen od strane publike, a u pripremi je drugo solističko izdanje. Bluz svoje korene vuče još iz američke muzike 19. veka, a popularizovan je u prvim decenijama dvadesetog, kada je prodro u šire krugove – ne samo u SAD, već širom sveta.

Foto: Milena Đorđević

Moderni bluz je počeo da se razvija pedesetih godina prošlog veka, a kasnih šezdesetih bluz-rok je postao sve rasprostranjeniji žanr uz Allman Brothers Band, Animals, Cream, Led Zeppelin, Hendrix-a i brojne druge neprolazne velikane. Bluz je jedan od temelja savremene pop-rok muzike, a pored svega ostalog, mogućnost improvizacije u bluzu nemerljivo doprinosi bogatstvu zvuka Zlatanovića zbog energičnog stila sviranja često zovu "balkanski Stevie Ray Waughan".

Foto: Milena Đorđević

Njegovi samostalni nastupi donose posebnu vrstu emocije i kontakta sa publikom. Nema sumnje da će energija prštati na sve strane i u Rob Roy-u.

Rezervacije su obavezne. Kontakt telefon: 066 66 55 775.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA