≫ 

Ponosni i elegantni traktorista Miloš je oduševio Srbiju, a sada je ušao u "Parove" kod svoje bivše devojke, i napravio opšti haos (FOTO)

Aleksandri Vasiljević nije bilo nimalo svejedno kada je u rijalitiju videla svog bivšeg dečka Miloša Petrova

  • 20
Foto: A. Nalbantjan

Priča o mladom poljoprivredniku Milošu Petrovu (23) koji traktor vozi elegantan i namirisan, privukla je ogromnu pažnju, a Miloš je preko noći postao zvezda. A prava ludnica je počela kada je Petrov ušao u "Parove" gde ga je dočekala njegova bivša devojka Aleksandra Vasiljević. 

Ponosni poljoprivrednik Miloš (23) traktor vozi elegantan i namirisan: U kafani pije samo vodu, a kad se drugi vraćaju iz provoda, on i dalje ore (FOTO)

Čim su ga videle na vratima, žene u rijalitiju su odlepile, a Aleksandri nimalo nije bilo svejedno.

Printskrin: TV Happy

Inače, Miloš i Aleksandra su raskinuli dan pre nego što će ona ući u "Parove", i ona je tvrdila da više nikada ne bi bila sa njim, međutim, kada ga je videla, promenila je mišljenje i konstatovala da bi ipak bila ponovo sa njim.

Sa druge strane, Miloš je izjavio da nikada ne želi da kaže nikad, kao i da bi se možda pomirio sa Aleksandrom.

Printskrin: TV Happy

Da sve bude zanimljivije, Aleksandra se u "Parovima" smuvala sa Tihomirom Filipovićem, ali je to brzo izgleda zaboravila i šokirala je ukućane kada je poručila da će sa Milošem, ako ostane u rijalitiju, spavati u tajnoj sobi.

Potom se umešala i Zerina, koja je očarana traktoristom rekla da će dati sve od sbe da ga osvoji.

Printskrin: TV Happy

Ali, iako su ukućani želeli da Miloš ostane u "Parovima", produkcija im nije ispunila želju, i Petrov je ipak izašao iz rijalitija.

Printskrin: TV Happy

VIDEO: Zašto je Miljana Kulić jedan od omiljenih rijaliti igrača

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dare

    18. mart 2018 | 13:49

    Koji su jadnici svi ovi sto su mu cestitali a kad on rijaliti zvezda sa 0 sata oranja traktorom a kamoli bavljenja poljoprivredom iza sebe P.S odo da se napumpam pa se vidimo u u nekom rijalitiju pozdrav😛

  • Nbgg

    18. mart 2018 | 12:29

    Folirant a mi pomislili ozbiljan momak... sta ce da ore u parovima

  • ivan

    18. mart 2018 | 13:13

    Hahhaha nova moda ulaska u rijaliti 3puta u novine i ajmo moguce je da ce i onaj sto je uzimao pare od hranitelja uci negde sad ili sledeca sezona zalosna srbijo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA