≫ 

Tukao me je i gasio cigarete po meni! Sindi izgubila tužbu protiv bivšeg muža, a razlog ju je potpuno izbezumio

Ivana je ponovo izgubila na sudu

  • 12

Bivšoj modelsici Ivani Stamenković Sindi pre tri godine sud je oduzeo starateljstvo nad ćerkom Petrom, a spor koji već godinama vodi sa bivšim suprugom Nikolom Pavlovićem nedavno je okončan presudom. Ivana je bivšeg supruga tužila za nasilje u porodici kako bi dobila starateljstvo nad ćerkom, ali ipak nije uspela da dobije ovu bitku, jer je slučaj zastario.

Ovo vredi svakog bola... Mia se slikala sa ćerkicom Emom čim su joj je doneli da je vidi! (FOTO)

Moja krivična prijava protiv Nikole gde me je tukao i gasio cigarete po meni, za koju imam sve dokaze i koju vodim od 2012. godine, posle promene sudije i javnog tužioca, a na insistiranje suprotne strane, presuđena je kao zastarela - rekla je Ivana i dodala:

- Ne želim više ništa da komentarišem. Muka mi je od svega više. Toliko o našoj državi, toliko o tome koliko su žene u našoj zemlji zaštićene od nasilnika i toliko o silnim propagandama za borbu protiv nasilja nad ženama!

Foto: e-stock.us/SashaINC

Kako kaže, muškarac može ženu da prebije, da se godinama sude, i da ona na kraju sve izgubi.

Ja stvarno nemam komentar, ne znam više šta da kažem, to je sramota! Nasilnici dobijaju decu, rade šta hoće! Žene trpe nasilje u porodici, budu prebijene na ulici. To je jedna sramota, ja ne znam šta drugo da kažem, može neko da prebije ženu na ulici, da se godinama vuče po sudovima, da potroši gomilu para i onda ništa ne bude rešeno - rekla je Sindi.

Ovaj slučaj je 2016. imao povoljan ishod po Ivanu kada je dobila spor koji je vodila protiv bivšeg supruga za nasilje u porodici. Međutim, sud je tu presudu ukinuo i vratio predmet na ponovno suđenje.

-  Moj bivši suprug je bio osuđen uslovno na godinu i po dana zatvora, ali je Viši sud je tu presudu ukinuo i predmet vratio Trećem osnovnom sudu. Sada se sve radi kako bi taj slučaj zastareo i kako bi nasilnik bio oslobođen odgovornosti - izjavila je Ivana prošle godine.

Stamenkovićeva povremeno viđa ćerku, ali kaže da joj to ipak nije dovoljno.

Svaki drugi vikend je sa mnom, i utorkom i četvrtkom. Imam osećaj da prođe večnost do sledećeg našeg viđanja - rekla je Ivana.

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic/Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    21. mart 2018 | 13:54

    Mislim da bi pri sklapanju braka supruznici trebali imati ljekarsko uvjerenje da su sposobni za brak,a ne posle kuku lele obostrano.

  • Bobana

    21. mart 2018 | 17:02

    Uzas je da su majci uzeli dete

  • Лицемер

    21. mart 2018 | 13:01

    Шта си тражила са насилником?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA