Jelena Bačić-Alimpić kupila kuću na lokaciji koja ostavlja bez daha

- Za takvim osamljivanjem čeznula sam proteklu deceniju. Naravno, otplaćujem ga, ali je neprocenjivo kad noću ne čuješ ništa osim šuma vetra i kada te bude ptice- rekla je ona

  • 8
Jelena Bačić Alimpić Foto: Instagram/jelena_bacic_alimpic

Jelena Bačić Alimpić je radila kao novinar, urednik i voditelj na televiziji Pink, ali se u 45. godini odlučila na jedan, po mišljenju mnogih, hrabar potez. Ona je dala otkaz na televiziji i posvetila se pisanju. Tu njenu ideju, podržala je porodica kao i prijatelji, a Bačićeva je uspela da ostvari i jednu davnu želju, a reč je o kupovini nekretnine.

Ovo vredi svakog bola... Mia se slikala sa ćerkicom Emom čim su joj je doneli da je vidi! (FOTO)

Jelena je kupila kuću na Fruškoj Gori kako bi u njoj mogla na miru da piše nove romane. Tu je pronašla inspiraciju za novo štivo, a publika će moći da uživa u Jeleninom novom romanu "Kofer iz Berlina" na kojem je radila prethodnih meseci.

Foto: Instagram/jelena_bacic_alimpic

-  To je moje parče mira i raja u kome su članovi porodice dobrodošli, kao i prijatelji. Za takvim osamljivanjem čeznula sam proteklu deceniju. Naravno, otplaćujem ga, ali je neprocenjivo kad noću ne čuješ ništa osim šuma vetra i kada te bude ptice- rekla je Jelena.

Daljinac

(Telegraf.rs/Story)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA