≫ 

Brat mi je umro kada sam imao 6 godina, nikada neću zaboraviti očeve suze: Tužna ispovest Aca Pejovića

- Moja majka je imala blizanačku trudnoću, ali nije uspela zbog greške lekara da na svet donese oba brata - rekao je Pejović

  • 2
Aco Pejović, Kopaonik Foto: Marko Jovanović

Pevač Aco Pejović kaže da je imao samo šest godina kada je njegov brat preminuo kao beba, i napominje da mu zapali sveću svaki put kada ode u crkvu.

Vrištao sam, plakao i molio Boga da me Bilja ne napusti: Aco Pejovic opisao kako se osećao kada je njegova supruga doživela moždani udar

Pejović je opisao kakav šok je doživela njegova porodica kada se majčina trudnoća sa blizancima zakomplikovala.

- Moja majka je imala blizanačku trudnoću, ali nije uspela zbog greške lekara da na svet donese oba brata. Znam koliko je nama bilo teško i zato ne mogu da shvatim da neko svesno ubije svoju bebu. Posebno mi nisu jasni oni koji to rade kada saznaju da će dobiti ćerku. Biću malo grub, ali čovek koji se tako ponaša za mene je klasičan idiot ili bolesnik. Kada bih se ja pitao, voleo bih da svaki čovek ima troje dece - izjavio je Aco i dodao:

Printskrin: T Now

- Jedan brat mi je umro, a Radojica je rođen sa samo 1.400 grama. To je bio šok za sve, ali i za mene koji sam bio klinac. Prošlo je mnogo godina, ali jedna slika mi je ostala urezana u sećanje - kako otac izlazi uplakan iz bolnice. Bio sam dete i to me je mnogo pogodilo, da moj otac plače. Nikada neću zaboraviti očeve suze. Onda se pitam kako ljudi koji se odluče na abortus ne osećaju tu istu bol, kako se ne zapitaju kako bi im dete izgledalo, da li ikad zaplaču zbog te odluke.

Pejović kaže da često pomisli na svog pokojnog brata.

Foto: Marko Jovanović

- Ne pitam sebe šta bi bilo kada bi bilo, ali često uradim ono jedino što mogu da učinim za njega - zapalim mu sveću kada odem u crkvu. E, sad, ne znam da li je to u redu ili ne, pošto kažu da se onima koji nisu kršteni ne pali sveća, ali ja to radim. Duša je duša, pa čak i dok je plod u majčinoj utrobi. I treba ceniti svaki život i ne davati sebi za pravo da ga prekineš - zaključio je Pejović.

VIDEO: Kako se Aco Pejović proveo na devojačkoj večeri Aleksandre Prijović

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branka

    23. mart 2018 | 13:53

    Bravo za to sto si izjavio.da svako ima dusu iako nije krsten treba zapaliti svecu.pogotovo kad su deca u pitanju.

  • C Mama

    23. mart 2018 | 20:09

    Svaka cast aco

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA