Lukas me ne zanima, biću zahvalna svakoj koja mi ga skine s grbače: Sonja žestoko o Aci

– Ne mislim uopšte o njemu, a još manje o njegovim potezima - rekla je Sonja

  • 14

Aca Lukas u emotivnoj vezi je sa Božanom Vujinović, a njegova supruga Sonja Vuksanović kaže da je pevač ne zanima i da jedva čeka da se razvede od njega.

Prvi poljubac u javnosti! Lukas na nastupu razmenjivao strasti sa novom devojkom! (FOTO)

- Svaki komentar o Aleksandru Vuksanoviću je suvišan… da znate koliko me on odavno ne zanima, ne biste me ni zvali ni postavljalji pitanja o njemu, a i on bi možda imao manje očajničkih poteza. Njegov život, njegova stvar. Ja ću biti zahvalna svakoj koja mi ga skine s grbače i ubrza njegovu volju za potpisivanjem papira za razvod – rekla je Sonja i dodala:

Foto: Instagram/sonjavu

– Ne mislim uopšte o njemu, a još manje o njegovim potezima. Lukas me uopšte ne zanima, ma ne interesuje me. Neka se seli na drugi kontinent, a ne da radi sve to što radi - navela je ona.

(Telegraf.r/izvor: "Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. mart 2018 | 19:05

    Verovao nisam nikada da ces mene tako prodati... Ni oprosti ni izvini, jedan je zivot, rekla si mi ne mogu svega zeljna ostati... Ni oprosti ni izvini, jedan je zivot, rekla si mi ne mogu svega zeljna ostati... Od mene si njemu otisla, da ti zlatom nedra okuje, a on nije hteo zenu, stavio je na tebe cenu, navikao sve da kupuje... a on nije hteo zenu, stavio je na tebe cenu, navikao sve da kupuje... Mali je ovo grad u njemu sve se zna, cujem kako suze nizes mesto bisera... Mali je ovo grad, lazi ne krije, kad si takvu srecu htela vala nek ti je...🎶🎶🎶🎶🎶🎹

  • DARKO 100%

    24. mart 2018 | 18:26

    Kako je tanka nit izmedju ljubavi i mrznje,dalih je spojilo 💸 ili ❤ ,

  • Zule

    24. mart 2018 | 19:30

    Snaci ce se ona!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA