≫ 

Verenica Željka Šašića: Sonja me je napala iz čista mira, vređala me i šutnula!

Incident se navodno dogodio ispred jednog restorana na Novom Beogradu

  • 4
Foto: Marko Todorović

Verenica Željka Šašića Katarina Lazić tvrdi da je Šašićeva bivša supruga Sonja Vuksanović u noći između subote na nedelju fizički nasrnula na nju!

Lukas poslao Sonji cveće za rođendan, a poruku koju je napisao morate da pročitate! (FOTO)

Kako saznajemo, incident se dogodio ispred jednog restorana na Novom Beogradu (ime poznato redakciji). Katarina Lazić za Telegraf kaže da ju je Sonja navodno vređala te fizički napala.

- Iz čista mira se zaletela i šutnula me. Ja sam izašla da sačekam drugaricu, a ona je stajala na ulazu. Zaletela se i šutnula me je. Počela je da me vređa: "Ku*vetino raspala". Odmah smo pozvali policiju koja je napravila zapisnik. Bila sam u Urgentnom centru. Psihički mi je jako teško zbog svega što se dogodilo - kaže Katarina.

Foto: Facebook/katarina.aktivanprofil

Prema priči svedoka, Sonja je policiji rekla da ne zna o čemu se radi, te da je očigledno da neko preko nje želi popularnost.

Sa Sonjom smo sve do puštanja ovog teksta pokušali da stupimo u kontakt, ali ona nije odgovarala na naše pozive, kao ni na poruke.

Foto: Instagram/sonja__sv

Šta Željko Šašić kaže o incidentu pročitajte OVDE.

Podsetimo, Željko Šašić je prvi suprug Sonje Vuksanović, kojeg je ostavila zbog Ace Lukasa. Iz braka imaju ćerku Sofiju Šašić, a poznato je da nisu u dobrim odnosima.

(I.C.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA