≫ 

Od mog detinjstva do danas samo njih dvoje su prave zvezde! Marija otvoreno o estradi, spomenula i Sašu Popovića i Grand

Marija Šerifović je bila gost jutarnjeg programa kod Jovane i Srđana, a tu je između ostalog otkrila svoje mišljenje o pevačima na našim prostorima

  • 6

Pevačica Marija Šerifović gostovala je u jutarnjem programu kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, gde je iskreno i bez dlake na jeziku otkrila šta misli o pevačkim zvezdama na našim prostorima, a onda je posebno izdvojila dva svima dobro poznata imena.

Evo šta je Lukasova devojka poručila nakon što je Sonja navodno napala verenicu Željka Šašića!

- Da li je tačno da si Saši Popoviću rekla da u poslednjih 15 godina "Zvezde Granda" nisu napravile ni jednu pravu zvezdu? - pitala ju je Jovana.

- Da, ja to mislim. Da se razumemo - biti jako uspešan, mlad pevač, zarađivati od svog posla, biti popularan i dobar broj to jeste, apsolutno nema veze sa tim da li je neko zvezda - odgovorila je Marija.

Printskrin: Prva TV

- Šta znači biti zvezda? - pitala je Jovana.

- Pa ja verujem da se takvi čudaci rađaju. Što se mene lično tiče, od mog detinjstva, pa i dan danas, smatram da su jedine dve prave velike zvezde koje je Balkan ikada imao Lepa Brena i Zdravko Čolić, a mi ostali se i dalje koprcamo - objasnila je Marija.

Snimak pogledajte klikom OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    26. mart 2018 | 16:19

    Apsolutno tačno Zdravko je vanserijski pevač,lepotan,gospodin. Brena je šoumen,izgradjena umetnica koja zna da postavi muzicke granice .

  • plavi safir

    26. mart 2018 | 15:48

    E tu se slažem sa njom. Jedino bih dodala Cecu!

  • Lado

    26. mart 2018 | 15:14

    Potpuno si u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA