Znamo istinu o njenoj smrti... Dolores bi danas napunila 37 godina, a izjava njene majke je pretužna

- Nijedna kazna mi nije dovoljna za Doloresinu smrt - rekla je majka pokojne glumice

  • 2

Hrvatska glumica Dolores Lambaša koja je tragično izgubila život u saobraćajnoj nesreći u oktobru 2013. godine, danas bi proslavila svoj 37. rođendan.

Zbog njene lepote se zaustavljao saobraćaj, cela Jugoslavija je bila zaljubljena u nju, a ona je bila u vezi sa "Njumenom" (FOTO) (VIDEO)

Hrvatska je tada bila u šoku zbog smrti lepe Dolores, za koju je okrivljen glumac Stojan Matavulj, koji je upravljao vozilom u kojem je bila. U zatvoru je proveo osam meseci, a majka pokojne glumice bila je razočarana presudom.

- Mi znamo istinu o njenoj smrti, ali još nije vreme da govorim o tome. Nijedna kazna nije mi dovoljna za Doloresinu tragičnu smrt - rekla je majka pokojne glumice Alma Petrović za 24sata.hr.

Dolores Lambaša rođena je u Šibeniku 29. marta 1981. godine. Glumicu pamte po ulogama u serijama kao što su "Dobre namere", "Ruža vetrova", "Najbolje godine" i "Zakon ljubavi". Takođe, znaju je i mnogi ljubitelji pozorišta koji su je mogli gledati u predstavi Zagrebačkog HNK, "Dom Bernarde Albe", gde je glumila glavnu ulogu Adele.

(Telegraf.rs/Izvor: 24sata.hr)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    29. mart 2018 | 13:50

    Tek bi imala 37 godina...bila je jako lepa ali je volela da bude sa dedama zbog novca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA