≫ 

Htela sam mirno da spavam, kao moj otac: Marina Tadić otvoreno o odlascima kod psihijatra

Pevačica je otkrila sa kojim se problemima susrela kada je sa sportskog terena zakoračila na scenu

  • 1

Pevačica Marina Tadić koja je nedavno izbacila novi singl "Čujem" prvi put progovorila je o problemima koje je imala kada je iz sveta sporta zakoračila na estradu, pa je pomoć morala da potraži kod stručnjaka.

Vernost je odraz dobre žene! Marina Tadić nikad seksepilnija u spotu za novu žensku himnu "Čujem" (VIDEO)

-Nemam ja ništa protiv da neko ima nekoga ko ga voli i ko mu pomaže. Zato sam i završila kod psihijatra da mi pomogne da to prevaziđem. Nekako nije moglo drugačije, ja sam mnogo tvrdoglava žena. Ja sam neko ko je po svaku cenu sam gradio sebe. Želela sam da budem svoja. Pre nekih 15 godina sam sa roditeljima dosta i razgovarala. Svom ocu, kome su govorili da je najbolju čovek i najbolji na poslu, sam rekla: "Šta ti imaš od toga što si najbolji?" Rekao mi je: "Imam Marina. Ja mirno spavam, kao i vi, moja porodica" - kaže Marina.

Marini su odlasci kod stručnjaka prijali, Foto: A. Nalbantjan

- Zato sam ja htela da mirno spavam i da budem svoja, to me je negde vodilo, a to je mnogo teško. Kad nemate nikakvu podršku, kad udarate u zid, pa hoćete i kroz drugi, treći... Onda sam sebi rekla, polako... Normalno je da zapadaš u krize i da imaš lomove, pogotovo što se baviš poslom kojim se ja bavim. Povredi te svaki napis u novinama, svako može da kaže neku ružnu reč - objašnjava pevačica.

Poslušajte i Marinin novi singl:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    5. april 2018 | 18:17

    U svakom se čoveku nalazi ogroman potencijal. Veruj u svoju snagu i mladost. Nauči se beskonačno ponavljati – Sve zavisi samo od mene. _____________________________ Dodji kod mene da se druzis jer jasam covek velicine svoje ,ceo svet zna ime moje🌍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA