≫ 

Oglasio se Lukin ujak! Otkrio da ne priča sa Lazukićem, pa prokomentarisao napad na Natašu Bekvalac

Luka sa svojim ujakom, inače menadžerom grupe "Legende", ne razgovara šest godina

  • 7
Foto: Marko Jovanović

Vest da je Luka Lazukić pretukao Natašu Bekvalac već tri dana trese region, a svaki oblik fizičkog nasilja osuđen je od strane brojnih javnih ličnosti i pevačicinih kolega. O tome je progovorio i Lukin ujak Lazar Marin, osnivač i menadžer grupe "Legende".

10 godina nisam sestra Luke Lazukića! Oglasila se zaova Nataše Bekvalac (FOTO)

Luka i njegov ujak nisu u kontaktu šest godina, a za to vreme se nisu ni sretali. Marin ne opravdava nasilje, ali nije želeo opširno da govori o tome što je Luka pretukao pevačicu.

- Zaista nemam komentar, jer dugo vremena ne kontaktiramo. Luka i ja sigurno šest godina ne komuniciramo, ali nismo se svađali - rekao je Marin, a situaciju je prokomentarisao na sledeći način:

Printskrin: Youtube/Grupa LegendE

- Znate šta, nemojte molim vas da komentarišem. Ne kontaktiramo i svaka reč dobije repa. Svima želim sve najbolje. Niko nije za nasilje, to se jednostavno tako desilo. Zaista ne znam šta da kažem, najlepše vas molim da to tako prenesete - završio je Lazar.

VIDEO: Nataša Bekvalac napušta stan na Dedinju

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena 1982

    17. april 2018 | 17:30

    E Natasa Natasa, na koju foru si pala nije mi jasno, da je lep nije, da je go pistolj e to jeste, stvarno neznam na koju se udala za njega....

  • E

    17. april 2018 | 20:30

    Lijep zaista jeste, no i snijeg je lijep ma je ladan.

  • Mila

    17. april 2018 | 22:57

    Nato procice sve ! Ne osudjujte nikoga jer moze sutra vama to isto da se dogodi !!! Procice sve, tesko je sada, samo napred Nato !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA