≫ 

On je beogradski luzer, maltretirao je moju ćerku! Oglasila se majka Nataše Bekvalac, ispričala sve o ćerkinom braku sa Lukom!

- On je jedan običan manipulator, beogradski luzer koji ide od devojke do devojke! Moja ćerka je zaljubljive prirode, to priznajem, ali on konzumira alkohol, to znam - kaže Mira

  • 37
Nataša (u sredini) sa majkom Mirom Bekvalac (desno), Printskrin: Instagram

Mira Bekvalac, majka Nataše Bekvalac, uključila se poslepodne u emisiju "Posle ručka" pošto, kako je rekla, nije mogla da izdrži.

Mira je uznemireno pričala o svemu što se dogodilo između Nataše i njenog muža Luke Lazukića, kojeg je nazvala "beogradskim luzerom".

- Izvinite, ali ja sam morala da nazovem, jako sam uzbuđena i nije mi dobro. Luka i ja od prvog dana nismo imali neki kontakt. Upoznala sam ga slučajno na salašu, on se prema meni poneo kao da ne zna da sam majka. Nije ni ustao da se pozdravi. Onda sam ja prišla i on je rekao da nema šta da se druži sa taštama, niti da ručava i pije kafu sa njima. Ako ja želim da razgovaram sa svojom ćerkom, da to i raspravim. Na to sam rekla da nemam šta da pričam sa njom, da ja svoje dete znam dobro, ali da želim da pričam sa njim - ispričala je Natašina majka u telefonskom uključenju.

- On je ustao, vratio se, seo i rekao: "Izvolite". Pitala sam ko je, on je rekao svoje ime, ja sam rekla da mi to ništa ne znači. "Ja sam IT stručnjak", a ni to mi ništa ne znači. Pošto sam videla da je to baš bila velika zaljubljenost, videla sam gde to vodi, pitala sam ga da li je sposoban, pošto još nije bila trudna, i da li je u stanju da izdržava dete i ženu. On mi je ponudio bankovni račun, ja sam rekla "ne" i da me to ne zanima, ali  da Nataša neće moći da radi i pitala ga da li je svestan toga - počela je Mira.

Burma, gaće, jastuk, toster... Sve stvari Luke Lazukića odnete iz stana Nataše Bekvalac! (FOTO)

-  On je rekao da je svestan, da bi on za mesec dana bukvalno inicirao prodaju njenog stana, navodno, da bi kupio penthaus, iznad njenog stana, da bi ga pokazivao mušterijama...i mene je čak vodio da ga pokaže. Zatim je inicirao da se salaš na njega prevede, da bi mogao da uloži...ne znam šta da uloži, kad je kuća bila gotova, sve je bilo gotovo! Znači, moja ćerka je bila psihički, ekonomski i fizički maltretirana! Da li me shvatate? Znači, psihički je maltretirana!

- Svaki put kad su oni bili u svađi, ja sam to osetila. On je trebalo tog petka da dođe. Znači, svakog drugog petka ide po svoje dete, nije došao po Hanu, ja sam videla da tu nešto ne štima. I kada su bili zajedno, to je bilo takvo izjavljivanje ljubavi da je to bilo odvratno. On je tvrdio kako nema ništa sa mnom, da bi nakon mesec dana došao kod mene u stan i toliko se izljubio i izgrlio sa mnom, da sam ja ostala u šoku! - rekla je Mira Bekvalac.

Luka Lazukić i Nataša Bekvalac u srećnim danima, Foto: Instagram/bekvalceva

- On je jedan običan manipulator, beogradski luzer koji ide od devojke do devojke! Moja ćerka je zaljubljive prirode, to priznajem, ali on konzumira alkohol, to znam. On se nije potrudio ni u jednom trenutku da kaže: "Nataša, ne smeš da pušiš, jer si trudna", nego: "Nale, idemo da zapalimo". Ja kažem: "Luka, izvini, ona ne mora svaku koju ti ispušiš da ispuši". Iskreno da vam kažem, muka mi je bilo od svega toga - rekla je Mira, a potom objasnila kada je saznala da ne štima u braku njene ćerke i Lazukića.

- Mi smo to saznali od novinara, oni su to od nas krili. Mog muža je pozvala jedna novinarka i pitala ga šta misli o tome. On je bio šokiran! Zanemeo je. Što se tiče ekonomskog maltretiranja, mogu da kažem da je on ostavio svoju voljenu suprugu bez dinara, bez auta, a ona je svoj "bmw" založila da bi uzeli dva auta na lizing. Taj lizing je uzeo na sebe i plaćao, njen auto nije plaćao. Ona ne može da ide kod lekara, jer nema auto. Drugo, on ju je odvojio od prijatelja, zamalo od saradnika. Od nas je nije odvojio. Rekla sam im ovako: "Ovo ne može dugo trajati". Suviše je to meni... Oni kažu da su živeli u bajci... Majka mu je verovatno pričala ružne bajke - zaključila je gospođa Bekvalac.

Nataša i Luka na beogradskom aerodromu, Foto: e-stock.us

- Nataša je ispričala da je on došao pijan da spava, da je ona već videla u telefonu to što je videla. Kaže da nije imala običaj da mu gleda telefon.... Zvala ga je par puta i nije se javljao, i kada je došao već je bilo četiri, pet sati. Onda ga je probudila, prodrmala ga je jako dobro i rekla mu je: "Samo da vidim kad sam ja tebi poslednju poruku poslala". On je skočio, u tom trenutku se otreznio, zgarbio joj telefon i rekao: "Šta imaš ti da gledaš po mom telefonu?".

Da sam pretukao Natašu Bekvalac, ne bih bio pušten: Luka Lazukić negirao da je fizički nasrnuo na svoju suprugu (VIDEO)

- Nisam želela da ulazim u te detalje gde ju je udario, kako ju je udario. Iskreno da kažem, ja ne mislim da je on nju udario baš onako... (u ranu od carskog reza). Nataša je bila natečena, ne može ona da se našminka da bude podbula od plakanja, nespavanja, psihičkog stresa. Još jednu stvar da vam kažem... Zadnji dan, taj dan kad se porodila, došla je i dovela dete. Ja joj kažem: "Sine, da li si ti normalna? Ti ne možeš da sedneš u auto, ti si dete dovela". Treći dan kad je izašla iz porodilišta, ona je dovezla dete. Ja sam rekla ovo je sada kraj, ne možeš sa koncima koji ti nisu izvađeni da vodiš dete. Nije se brinuo o njoj u trudnoći, ja sam videla da to ne funkcioniše. Mužu sam rekla da mi samo treba to da pustimo - ispričala je Mira Bekvalac i dodala:

- Moja Nataša je takva, što je više pritiskaš malo je inadžija, ali sama će udariti u zid i sama će shvatiti kada je tome kraj.

Nataša i Luka na Ibici, pred venčanje, Foto: Instagram/bekvalceva

Na pitanje voditelja šta se dešavalo za tih pet sati, koliko je prošlo od trenutka kada ju je Luka navodno udario do njenog odlaska u Urgentni centar, Mira je rekla:

- Ja nisam bila tamo, verujte da ja sada ne mogu te detalje da vam ispričam. Jednog dana kada bude dala intervju ona će vam te detalje ispričati. On je mislio da će to proći kao što je uvek prolazilo. On kaže: "Došao sam, poljubio sam ženu i dete", pa je to kao prošlo. Ovog puta to nije prošlo. On je došao da je poljubi, i ona mu je rekla da ne može da je ljubi. On joj je rekao: "Ohoho, ala smo se okuražili"... Nije to baš tako bilo - da je poljubio ženu i dete. Mislim, to bi bilo malo glupo, ona bi bilo jako glupa da bi to dozvolila. Ipak, prethodnih puta nije bilo fizičkog nasilja. Moj suprug je razgovaro sa njim jednom prilikom, svašta je tu bilo. On je njemu rekao: "Možete vi da se svađate i to, ali budeš li digao ruku na nju, sa mnom ćeš imati posla. Moje dete niko ne može da tuče" - objasnila je Mira.

Inače, sve stvari Luke Lazukića u dogovoru sa advokatima danas su iznete iz Natašinog stana. Šta mu je sve spakovala i poslala pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS

    19. april 2018 | 21:49

    Natasini roditelji su divni,zaista divni ljudi Lepo zena kaze da se nisu slagali sa njenim izborom,i verujem da ih je sramota zbog svega sto im je priredila u zivotu Nemocni su u ovakvim situacijama roditelji,i naravno da ce im biti tesko kada se ovako nesto desi. Jedino da se nadamo da se Natasa bar malo opametila.Da se zaustavi u potraznji za savrsenim muskarcem,i da se posveti svojoj deci i karijeri.Svu srecu joj zelim

  • Zena zeni

    19. april 2018 | 18:20

    Postovana mama Bekvalac, ne podrzavam nasilje u u potpunosti osudjujem doticnog gospodina. Ali da budem iskrena, tekst sam klizno procitala jer citam i ne vjerujem. Koliko je Natasi godina? Da li je sposobna da sama za sebe odlucuje i donosi odluke? Nije jedan Luka kriv sto ona pusi, niti sto se udala prerano, zatrudnila nakon mjesec dana vidjanja a tinta na papiru razvoda jos svjeza. Sve je ovo previse konfuzno sto ste rekli i da budem iskrena nekako sad i ne vjerujem bas u Natinu pricu.znaci on od aamog atarta vama kolektivno ne valja ali jadna Nata ona zaljubljiva. Pa zenoo nije ona moron, nego zena od skoro 40 godina. Majka je a ko kokos razmislja. Ja da sam Danilo oduzela bih dijete koje gleda avako malo mamu ne sa novim momkom nego muzem. Aa da, i ja sam i zena i majka, mladja od nje ali razmisljam o svojim postupcima. Sramota!

  • Marija

    19. april 2018 | 21:23

    Mama procitala zeta odmah ali cerka nije ona cim se zaljubi odmah se udaje stvarno kao da nema oci da vidi ko je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA