Oglasila se devojka čije je poruke Nataša navodno našla u Lukinom telefonu: Ovo je prava istina o mom i Lazukićevom odnosu! (VIDEO)

Una Krlić tvrdi da joj celu aferu neko smestio i da će pravdu potražiti na sudu

  • 18

Nakon što je Luka Lazukić fizički nasrnuo na svoju suprugu Natašu Bekvalac u noći između 13. i 14. aprila pojavile su se informacije da je Nataša pronašla ljubavne poruke sa jednom od bivšim devojaka.

Luka Lazukić prvi put o Dači i Ljubi, odlasku u zatvor, zašto i dalje nosi burmu, i borbi za starateljstvo nad ćerkom Katjom (VIDEO) (FOTO)

Kako smo danas već pisali, Lazukić se navodno dopisivao sa Unom Krlić, voditeljkom jedne kablovske televizije, čije je poruke Nataša, navodno, pronašla u njegovom telefonu. Una je odgovor na celu ovu priču objavila na društvenim mrežama.

Foto: Instagram/unakrlic

- Ne želim da dajem nikakve izjave za medije ali ne mogu ni da pustim da ova neistina toliko utiče na moj život. Nadam se da će pravda stići svakog ko je pokušao da na ovakav užasan način blati moje ime -  napisala je Una uz objavu na društvenim mrežama.

Voditeljka ističe da joj je celu aferu sa Lukom Lazukićem neko namestio ali da će pravdu potražiti preko suda.

Foto: Instagram/unakrlic

- Ćao ljudi, želim da vam se obratim povodom cirkusa koji je nastao danas. Povodom ove naslovne strane koju mi je neko namestio. Želim da vam kažem i da demantujem bilo kakvo povezivanje sa Lukom Lazukićem. Ja apsolutno tog čoveka ne poznajem i nikad se sa njim nisam dopisivala. Ko god da je smatrao da mene treba da uplete u to odgovaraće na sudu. Meni je takva nepravda naneta, ja prvi put osećam na svojoj koži takvu ne istinu i strašno me boli da me neko povezuje sa dvoje ljudi koje apsolutno ne poznajem, pogotovo ne u ovakvom kontekstu. Samim tim želim da vam kažem da ja ovo nisam, da ja ovo nikada ne bih uradila i to je to od mene - rekla je Una na svom Instagramu.

Šta je sve Una rekla pogledajte u videu ispod:

(Marko Pantić)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA