Realno, je*ala sam kevu! Dara Bubamara posle spektakla otkrila uz koju pesmu je zaplakala i kako se osećala u džinovskom dijamantu (VIDEO)

Dara Bubamara napravila je neviđeni spektakl sinoć u krcatoj Štark areni u Beogradu

  • 7

Dara Bubamara sinoć je održala koncert za pamćenje u krcatoj Štark areni u Beogradu i opravdala višemesečno iščekivanje svojih fanova! Sa Darom smo proćaskali odmah po završetku koncerta, kada pevačica nije mogla da sakrije svoje uzbuđenje zbog spektakla koji je napravila sa više od 15.000 ljudi.

- Realno, prosto zvuči, ali... Je*ala sam kevu! - odmah na samom početku nasmejala je sve Dara, uzbuđena što je sve prošlo kako treba.

Grmela krcata Arena! Dara izašla iz džinovskog dijamanta od 7.000 evra, a onda je krenuo spektakl! (VIDEO)

Dara je otkrila kako je pred nastup primila infuziju, što je uobičajeno za velike zvezde da bi izdržali višečasovni nastup, a ponosna je na sebe i na svoj tim što su obavili junački posao.

- Meni je drago što svi kažete da je to bio spektakl. Ovo stvarno mislim da ljudi nisu očekivali, srećna sam što je sve prošlo kako treba - zahvalila se Dara svim saradnicima.

Dara Bubamara u Štark areni pred više od 15.000 ljudi, Foto: ATA Images

Svakako najvoljenije biće koje je bilo u publici bio je njen sin Konstantin, koji joj je slao posebnu energiju.

- U jednom momentu samo sam videla mog sina koji skače i igra, koji nikad ne skače i ne igra, igra igrice. Suze su mi išle na "Zidovima", stvarno sam presrećna...

Dara je otkrila i kako se osećala dok su je na dijamantu spuštali na binu, da je tu bio i njen dečko (ali na skrivenom mestu), te šta je rekla o Jeleni Karleuši koja je bila specijalna gošća na njenom koncertu pogledajte u videu na početku teksta.

Kako je Darin koncert opisala Jelena Karleuša pogledajte OVDE, a ko je sve došao na Darin koncert pogledajte klikom OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA