Vi odlučujete ko od ovih učesnika "Parova" ide u kamp otpisanih: Imate samo pola sata da glasate, a to ćete učiniti OVAKO!

Nominovani za kamp otpisanih su: Irma Serjanić, Teodora Radojičić, Dejan Dragojević, Milutin Radosavljević Mili i Nina Prlja

  • 2

Učesnici šeste sezone rijalitija "Parovi" i ove subote na programu imaju emisiju "Upoznajte Parove". Tokom emisije, voditeljka Anđela Lakićević je saopštila šta je to kamp otpisanih, i ko je nominovan da se nađe u njemu.

O tome sve odlučujete samo vi, tako što ćete glasati na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici Parovi - Reality Show, i za to imate samo pola sata.

- Dragi "Parovi", pre nego što nastavimo dalje, želim da kažem da vam je vraćen luksuz u vilu, ali nažalost, nećete svi u njemu uživati. Neko će živeti u šatoru, s tim da će mu samo sunce grejati vodu, kuvaćete na drvima i spavati u šatoru. Neće svi imati svoj šator, spavaće po dvoje ili troje u šatoru. Imaćete čast da ga delite sa komarcima i bubama. Nećete imati pravo na kozmetiku i luksuz, toalet je u prirodi, tuširanje je u prirodi. Moraćete da verujete jedni drugima da nećete viriti, a mi obećavamo da vas nećemo snimati. Sa sobom možete poneti samo jednu malu torbicu onoga što je najpotrebnije - rekla je Anđela.

Nominovani za kamp otpisanih su: Irma Serjanić, Teodora Radojičić, Dejan Dragojević, Milutin Radosavljević Mili i Nina Prlja.

Požurite na našu Fejsbuk stranicu da glasate, jer za to imate samo pola sata.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA