Najmoćnija melodija ikada! 2CELLOS obradili čuveni "Eye of the Tiger", naježićete se kada čujete kako zvuči nova verzija! (VIDEO)

Spot je snimljen u jednoj pulskoj garaži, a Luka Šulić i Stjepan Hauser su se pobrinuli da obrada na violončelima zvuči moćno, uverljivo i energično

  • 3
Foto: Promo

Popularni duo 2CELLOS objavio je potpuno novu pesmu "Eye of the Tiger", a radi se o obradi kultne teme iz filma "Rocky III" koju u originalu izvodi grupa Survivor.

2Cellos u septembru na Kalemegdanu (VIDEO)

Spot je snimljen u jednoj pulskoj garaži, a Luka Šulić i Stjepan Hauser su se pobrinuli da obrada na violončelima zvuči moćno, uverljivo i energično. Za spot su se opet pobrinuli Kristijan Burlović i MedVid produkcija, a za zvuk Filip Vidović i Morris Studio. Spot u garaži sniman je, kako kažu, "u krugu prijatelja i rivala".

- Mi smo najbolji prijatelji, ali i najbolji suparnici! Uvek se trudimo pomeriti granice očekivanja od violončela, a ovog puta  - violončela nisu preživela! - poručuju 2CELLOS.

Ovu pesmu fanovi još nisu imali priliku čuti uživo, ali će je objaviti na novom nadolazećem albumu na kojem Luka i Stjepan marljivo rade. Uživo je možemo čuti 8.septembra na beogradskom koncertu na Kalemegdanu. Karte su u prodaji, po promotivnim cenama, na svim Eventim mestima.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Свештеник

    7. maj 2018 | 12:58

    Док нисам знао за византијску музику и појање,мислио сам да су овакве ствари(као ово) врхунац. Музика може да оплемени душу и да је вуче ка добру а,може и да је тера на лудило,наркоманију,алкохол,очајање...слободу имамо да бирамо путеве,и оно што је за нас(лично) врхунска мелодија,другоме може бити неподношљива и језива. Према унутрашњем човеку,за свакога,данас имамо у изобиљу мелодије и песме,а,некако је све презасићено,и некако као да нема више(или има веома ретко) праве радости и поезије,вероватно зато што је све на продају.Признајем,и код нас је постало,у већини случајева,све сујетно,комерцијализовано,гордо,надмено...сигурно зато и чезнемо за неким старинским духом,племенитим...

  • Danijel

    7. maj 2018 | 13:33

    Sjajni su !

  • Sale

    7. maj 2018 | 18:11

    Ludilo, svaka momcima čast!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA