≫ 

Teo poremetio planove Prije i Filipa, i to svadbenim poklonom!

Teo je u dogovoru sa Jelisavetom odlučio da mladence iznenadi nečim čemu će i njih dvoje prisustvovati i uživati

  • 2

Svadba Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića zakazana je za 21. jun, a dok će venčani kum pevačice biti njen kolega Aco Pejović, Filipov će biti košarkaš Miloš Teodosić.

Nakon svadbe Aleksandra je rekla da neće biti medenog meseca i to zbog zakazanih tezgi, ali venčani poklon koji Teo sa suprugom Jelisavetom Orašanin priprema poremetiće sve planove!

Naime, oni će mladencima pokloniti upravo putovanje, a zanimljivo je to što ih na isto neće poslati same, već će i oni otputovati sa njima.

To mi ne spominjite... Evo čega se Prija plaši, a vezano je za Filipa i svadbu koja se bliži!

- Miloš je čuo kad je Aleksandra rekla da će nakon svadbe i slavlja odmah da se baci na posao, te da će nakon venčanja u junu raditi celo leto. Nastupe je zakazala sve do kraja avgusta, tako da neće imati vremena za medeni mesec sa suprugom. Teo je u dogovoru sa Jelisavetom odlučio da mladence iznenadi putovanjem na koje će otići umesto medenog meseca, a društvo će im praviti i oni. Kako je Prijovićeva već zakazala nastupe, sve planiraju tek za kraj leta, a kako su otkrili, u opticaju imaju više destinacija - kaže izvor blizak ovoj četvorki.

Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, Filip i Miloš druže se godinama, a sada su vrlo bliske i Aleksandra i Jelisaveta.

Prošle nedelje glumica je čak prisustvovala nastupu Prijovićeve u Beogradu, a pevačica je bila u publici predstave "Hotel 88" u kojoj igra Orašaninova.

Jelisaveta na nastupu Aleksandre Prijović, Foto: ATA Images

VIDEO: Aco Pejović za svadbu sprema papreno skup venčani poklon

VIDEO: Lepa Brena o razlogu zbog kog Aleksandra na venčanju neće nositi njenu Dior venčanicu

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA