≫ 

Luka Lazukić stigao u policiju povodom krivične prijave koju je podneo protiv oca Nataše Bekvalac! (FOTO) (VIDEO)

Lazukić je optužio Dragoljuba Bekvalca za pretnje smrću

  • 5

Luka Lazukić stigao je u MUP Čukarica, gde će dati izjavu povodom krivične prijave koju je protiv Dragoljuba Bekvalca, oca Nataše Bekvalac, podneo zbog pretnji smrću!

Ekipa Telegrafa Lazukića je sačekala ispred policijske stanice u koju je stigao u pratnji advokatice, ali izjavu po dolasku nijedno od njih dvoje nije želelo da da.

Luka Lazukić u pratnji advokatice stiže u policijsku stanicu, Foto: Telegraf

Podsetimo, Lazukić je pred saslušanje u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu 24. aprila, kada je i Nataša Bekvalac saslušana, tražio zaštitu od Natašinog oca Dragoljuba.

Dragoljub Bekvalac je nedavno u jednom intervju, na koji su se pozvali i Lazukićevi advokati, uputio pretnje Luki, zbog čega je protiv Dragoljuba podneta prijava za nasilje u porodici, kao i zahtev policiji za određivanje zaštite.

Nataša Bekvalac saslušana u Centru za socijalni rad: Pred socijalnim radnicima plakala i pričala o nasilju

- Sreća što od Novog Sada do Beograda ima toliko kilometara. Baš sam čitao pre 10 godina šta sam rekao za Natašu, da bih za nju ubio, sada kažem: "Za Natašu bih i poginuo!" - rekao je Natašin otac.

- Čovek od 120 kila je napao ženu od 60, udarao ju je u ranu od carskog reza, to ne može normalan čovek da uradi sa suprugom, majkom svog deteta. Poštujem žene, a decu ću uvek štiti. Nataša mi je rekla da je on je posle porođaja postao drugi čovek, da je bio ljut što je beba zauzela njegovo mesto. To ne mogu da shvatim. Čoveku je mesto pored svoje žene, a ne u kafani do četiri ujutru - dodao je tada, a ove izjave koštale su ga krivične prijave.

Dragoljub Bekvalac, Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, Nataša Bekvalac prijavila je Luku zbog navodnog nasilja u porodici koje se navodno dogodilo u njenom stanu na Dedinju u noći između 13. i 14. aprila.

Lazukiću je Prvi osnovni sud u Beogradu 16. aprila izrekao meru udaljenja iz stana, kao i zabranu prilaska i komunikacije sa Natašom od 30 dana.

Luka Lazukić napustio sud bez advokata, pogledajte kako se ponašao nakon što je dva sata proveo na saslušanju! (VIDEO)

Lazukić je na saslušanju 24. aprila ponovio da nije tukao Natašu, te da će se boriti za starateljstvo nad ćerkom Katjom.

(M. Pantić/I. Cicović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    14. maj 2018 | 11:48

    Sramota , muskarac da digne ruku na majku svoga deteta. Ja bi ga slomio , ne odobravam nasilje ali bi ga slomio za vjek I vjekova. Bravo Dragoljube

  • dia

    14. maj 2018 | 16:58

    Sta ova godpodja nosi idpof majice? Pusku?

  • mirko seljak i vesna Putanovic

    15. maj 2018 | 00:17

    Svakom policija presudi za nepravdu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA