≫ 

Luki Lazukiću produžena mera zabrane prilaska Nataši Bekvalac, evo do kada!

Lazukiću je produžena mera zabrane prilaska još uvek zakonitoj ženi Nataši Bekvalac

  • 8

Nataša Bekvalac, Foto: Marko Jovanović

Prvi osnovni sud u Beogradu produžio je danas, u utorak 15. maja, Luki Lazukiću meru zabrane prilaska i komunikacije sa pevačicom Natašom Bekvalac, a ova mera može da traje do okončanja krivičnog postupka koji se protiv njega vodi zbog sumnje da je izvršio porodično nasilje nad suprugom, precizirala je za Tanjug portparol suda Ivana Ramić.

Podsetimo, Lazukić se sumnjiči da je Nataši naneo lake telesne povrede u noći između 13. i 14. aprila u njenom stanu na Dedinju.

U tužilaštvu se nastavlja izvođenje dokaznih radnji povodom krivične prijave Nataše Bekvalac protiv Lazukića za nasilje u porodici, nakon čega će biti odlučeno da li će on biti optužen ili ne.

Luka Lazukić, Foto: ATA Images

Lazukić je na saslušanju 24. aprila, kada su saslušane i Nataša i dadilja koja je te noći bila u stanu, kod tužioca rekao da jeste bilo sukoba, ali da pevačicu nije ni tukao, niti šutirao.

Lazukić je protiv Bekvalčeve podneo krivičnu prijavu za lažno prijavljivanje, ali će o toj prijavi tužilaštvo odlučiti nakon okončanja postupka za nasilje u porodici. Pored toga, Lazukić je podneo i krivičnu prijavu protiv Natašinog oca Dragoljuba Bekvalca, zbog pretnji smrću.

Luka je ovim povodom u ponedeljak 14. maja dao izjavu u MUP Čukarica, gde je došao u pratnji advokatice. Tamo je rekao da je Dragoljub neuračunljiv, te da mu je potrebna zaštita od njega.

VIDEO: Lazukić dolazi u MUP Čukarica

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavica

    15. maj 2018 | 18:04

    Nataša je ostvarena žena , bila u braku i prije Luke sa uspješnim muškarcima , ima kćerku majka je , materijalno neovisna ,ima zavidnu karijeru a Luka besposličar koji sa 4 banke nigdje ne radi , bio postanar kod staraca do udaje za Natu , niko za njega nikad nije čuo dok se nije dobro udo , nema za platit advokate

  • ceca

    15. maj 2018 | 17:42

    E al' si pametan svaka čast,trebala je cutati a on nek ' je tuče,sramota!Ona ne treba nikad njega da pogleda !

  • Nole

    15. maj 2018 | 23:36

    Covece ona je zmija kazi Cao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA