≫ 

Drama na Kliničkom centru! Priveden sin Sinana Sakića, žena zahteva da pevača odmah otpuste iz bolnice! (VIDEO)

U Kliničkom centru u Beogradu u popodnevnim satima održala se prava drama

  • 8

Sabina, supruga Sinana Sakića, sa sinovima Alenom i Ernestom došla je u Klinički centar u Beogradu sa zahtevom da se pevač odmah otpusti iz bolnice!

Naime, kako nam je rekla Sabina (čiju ćete izjavu nešto kasnije videti na našem portalu) ona je imala dozvolu da uz Sinana bude od 8 časova ujutru do 20 časova uveče, ali joj je to pravo navodno ukinuto.

Njen sin Ernest pobunio se zbog ove odluke, zbog čega su sa Kliničkog centra pozvali policiju koja je privela sina Sinana Sakića, Ernesta, a zbog sprečavanja službenog lica u vršenju dužnosti.

Alen, mlađi sin Sinana Sakića koji je ostao sa majkom u Kliničkom centru, Foto: Telegraf

Ernest se nije opirao, mirno je ušao u policijska kola i sproveden je u stanicu policije.

Sinanova žena Sabina i sin Alen čekaju otpusnu listu, nakon čega će pevača odvesti ili kući, ili na privatnu kliniku.

Podsetimo, Sinan je u Klinički centar primljen 27. aprila, a nakon ispitivanja lekari su ustanovili da mu je potrebna transplantacija jetre. 

Legendarni pevač je prošle godine imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale, ali su lekari iz Italije, Turske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske nakon redovnih pregleda ustanovili da to nije trajno rešenje, te da će morati na transplantaciju jetre.

Sinan Sakic sa suprugom Sabinom, Foto: Telegraf

Plakali smo zajedno, obećao je da će se boriti svom snagom: Muharem Serbezovski posetio Sinana Sakića u bolnici i preneo pevačevu poruku fanovima

Sinan je stavljen je na listu čekanja za organ, a u Kliničkom centru trebalo je da ostane do operacije, odnosno transplantacije.

(M. Banjanović/I. Cicović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jekana

    16. maj 2018 | 14:22

    Simpatican mladic!

  • Н. С

    16. maj 2018 | 17:19

    У чему је ту проблем?. Па у овој држави људи чекају и чекају на трансплантације. Читав пренос што га изводе. Па шта?. Зашто је жена била уз њега цео дан?. Мајка буде уз мало дете, и то не увек, а не уз одраслог човека. И шта је она радила цео дан?

  • Djordje

    16. maj 2018 | 17:06

    K C S.tri puta su mi spasili ZIVOT.na prijemu nikada nisam bio zadovoljan tretmanom dok nisam stigao do doktora i njihove intervencije koji su EKSTRA!!!(tu mislim na celokupno osoblje).Kada nam je teško svi mislimo da su spori,drsko,bezodrazni,neodgovorni i da ih je bas briga(male plate)ali oni su ZMAJEVI,od sestara,tehnicara,doktora do profesora.Meni su pre 36 sati ubacili stent za manje od jednog sata.Sto se tice S.Sskica verovatno nije bio vezan bez osnova,a da ga nisu kupali ili nesto slično.,.???sada ce imati "BOLJI TRETMAN"u privatnoj klinici mozda hotelski,ali ce ga operisati u K C S

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA