"Sve ovo je smešno u poređenju sa nas dve" Goga progovorila o pomirenju sa Karleušom posle više od 15 godina (VIDEO)

- To je bilo pre 100 godina. Mladost, ludost - kaže nam Goga

  • 1

Goga Sekulić i Jelena Karleuša više od 15 godina ne razgovaraju.

Kako je Goga pre nekoliko meseci otkrila za naš portal, razlog iz kog ona i Jelena ne govore jeste naslovna strana Plejboj magazina na koju je stavljena slika gole žene za koju je tada napisano da je reč o Gogi.

Isprozivao Nives jer se slikala sa Karleušom, a onda mu je Jelena brutalno odgovorila (FOTO)

Karleuša bez gaćica zagrmela na snimanju, a onda je podigla majicu i pokazala... (FOTO)

Jelena Karleuša, Foto: Marko Jovanović

- Mislim da ima više od 15 godina u pitanju je bio onaj lažni "Plejboj", to je bio baš veliki skandal koji je drmao Srbiju i Crnu Goru, bilbordi po gradu... Ja sam bila šokirana, a i moja porodica, meni je to bilo strašno! Sad je sve više normalno, devojke gole šetaju ulicom. Taj komentar (Jelene Karleuše, prim. aut.), "To nije Goga, ovo je bolja riba", je mene samo povredio, jer ja sam temperamentna. Ja sam tu odreagovala i svašta sam rekla, izbio je medijski rat, što bi se reklo -otkrila je Goga za Telegraf.rs.

Upravo zbog tih reči Goga i Jelena ne govore, a "ratu" je zasigurno doprinela i bliskost koju je Sekulićeva godinama imala sa Cecom Ražnatović, a sa kojom danas nije bliska.

Goga Sekulić, Foto: ATA Images

Kako je izgledala naslovna strana Plejboja i koliku kaznu su morali da plate pogledajte OVDE, a šta Goga sada kaže o pomirenju sa Jelenom poslušajte u našem videu na početku teksta.

(M. Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kolle

    19. maj 2018 | 20:44

    Najsmesnije je to da jih je jelena svojim komentarima ubila u pojam za sva vremena a one (radojka i gordana) govore kao da je to nesto smesno. 🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA