Bosonoga lepotica: Lidija Vukićević raspametila seksi pozom u drečavom bikiniju, a o jednom detalju svi pričaju! (FOTO)

Glumica je pozirala na snimanju serije "Šifra Despot" i fotografijom mnogima ulepšala dan

  • 2
Lidija Vukićević na snimanju serije, Foto: Promo

Lidija Vukićević (55) godinama unazad važi za jednu od najzgodnijih srpskih glumica i nema ko nije konstatovao kako je za nju vreme apsolutno stalo. 

Svaka nova Lidijina fotografija prava je poslastica za muški rod, pogotovo kada glumica pozira u seksi bikiniju. S obzirom na njene godine nemoguće je ostati ravnodušan na njen izgled, što važi i za najnoviju fotografiju koju je glumica objavila sa snimanja serije "Šifra Despot".

Najbrutalnije haljine iz Kana: Neke glumice su se pojavile bez gaćica, za druge kažu da su obukle samo kese i venčanice (FOTO)

Lidija je pozirala u drečavom kupaćem kostimu, zauzela provokativnu pozu, a sve je oduševilo to što se nije ni potrudila da sakrije višak kilograma koji se nazire u predelu njenog stomaka.

"Najlepša i najzgodnija žena, a pre svega prirodna za svoje godine", samo je jedan od brojnih komentara i komplimenata oduševljenih fanova.

Lidija Vukićević dobila je brdo komplimenata za prirodan izgled, Foto: Instagram/vukiceviclidija

Uostalom, ko i primećuje bilo kakav višak pored Lidijinih seksi atributa kojima može parirati i duplo mlađim koleginicama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA