Hladno pivo vas poziva na Tjentište 06. jula (VIDEO)

Momci iz benda osim što su napravili odličnu atmosferu 2015. godine kada su po prvi put nastupali u nacionalnom parku Sutjeska, odlično su se proveli i iskoristili priliku da kratko i uživaju u ovom magičnom ambijentu

  • 0

Foto: Promo

Hladno pivo bend koji ove godine obeležava veliki jubilej, čak 30 godina više nego uspešne karijere, po drugi put pridružiće nam se na Tjentištu.

Momci iz benda osim što su napravili odličnu atmosferu 2015. godine kada su po prvi put nastupali u nacionalnom parku Sutjeska, odlično su se proveli i iskoristili priliku da kratko i uživaju u ovom magičnom ambijentu. Frontmen benda Mile Kekin i danas se seća nižih noćnih temperatura na Tjentištu, pa osim što publiku poziva na Nektar OK Fest, preporučuje i nešto topliju odeću.

Ove godine rado se vraćaju na main stage i već prve festivalske večeri 06. jula publici će prirediti fenomenalan provod i odličnu uvertiru za naredna dva festivalska dana. Za odličnu atmosferu na Jägermeister main stage-u istoga dana pored Hladnog piva u nastavku programa pobrinuće se Kiril Djaikovski i Stereo MC’s. Prvi dan dnevnog programa na Sensation OK stageu prepušten je Laki i Zemlji Gruva, a za zagrejavanje na bazenu na OK Summer Stage-u zaduženi su G Edd/Fedja Knajdl/Forniva.

Bogat program Nektar OK Festa i ove godine u kombinaciji sa jedinstvenim prirodnim okruženjem prosto mami da i sami postanete deo ove OK avanture. Vaše pakete za boravak u OK kampu možete da osigurate i sada, a više informacija potražite klikom na link OVDE.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA