≫ 

Produkcija Parova: Hepi više ne želi Vesnu Rivas u rijalitiju, ona ostala bez honorara zbog kršenja ugovora

- Većina gledalaca je podržala ovu odluku produkcije, jer je Vesna Rivas stvarno preterala i sve rijaliti sukobe pripisivala kući, u koju se treću godinu zaredom vraća - navode iz produkcije

  • 16

Vesna Rivas, kako stvari stoje, ostala je bez svog honorara iz "Parova". Ovu odluku donela produkcija ovog rijalitija jer je ona, kako se navodi u saopštenju, "samovoljno izašla iz šou programa".

Prenosimo saopštene produkcije.

- Mada je mesecima unazad pokušala da u rijalitiju „Parovi“, igra neku svoju igru, mimo pravila kuće sa kojom sarađuje godinama unazad i od koje je, kako je sama više puta u programu ponovila – zarađuje po 20.000 evra, Vesna Rivas je otišla korak dalje i samovoljno izašla iz šou programa.

Time je, kako članovi ugovora nalažu, ostala bez do tada zarađenog honorara, a uprkos tome, što je danima pozivala članove produkcije da se vrati, čelnici kuće na to nisu pristali.

Većina gledalaca je podržala ovu odluku produkcije, jer je Vesna Rivas stvarno preterala i sve rijaliti sukobe pripisivala kući, u koju se treću godinu zaredom vraća. Podsećamo, Vesna Rivas je često u programu govorila loše o voditeljkama rijalitija, odbijala da jede hranu sa drugim učesnicima, te je zahtevala da se njoj posebno dostavlja sir, surutka, ajvar, čvarci, itd. Produkcija joj je, kao i ostalim takmičarima, izlazila u susret, dok Vesna nije počela da poručuje gomile hrane i ostavlja ih u koferu sa garderobom, gde je i jela.

Tada je produkcija rekla – dosta! Jer, hrana ne može da se skladišti pored cipela i veša koji su učesnici odložili za pranje - navodi se u saopštenju.

VIDEO: Zašto je Miljana Kulić jedna od omiljenih rijaliti zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    24. maj 2018 | 18:22

    Kako bi trebao Gastoz da se kazni ,slomio momku nogu ,Pobegao ,vratio se ....

  • Salee

    24. maj 2018 | 20:20

    A koju to voditeljku je vređala,jeli onu što je ovjerio onaj seljak iz Kupinova? Bruka šta vi nazivate voditeljkom!

  • S

    24. maj 2018 | 20:15

    Interesantno,kad je otišla Vesna, nema vise ni "čuvene skrivene", koja je imala zadatak da gusi Vesnu kad god počne da priča i da krči put do pobede svojoj ljubimici Dalili. Ovo je najgora sezona Parova,kratko rečeno UŽAS!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA