≫ 

Tek spremamo ozbiljan spektakl! Nekoliko stotina prijavljenih na audiciji za novu sezonu Zvezda Granda (FOTO)

U Beogradu održana audicija za novu sezonu Zvezda Granda

  • 3

Danas, u subotu 26. maja, u Beogradu je održana audicija za predstojeću sezonu popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Studio 1 na Košutnjaku bio je mali da primi sve zainteresovane koji bi želeli da se sledeće sezone nađu na grandioznoj sceni popularnog takmičenja, pa je tako nekoliko stotina ljudi satima stajalo u redu kako bi dobili svoj broj.

Veliki odziv i gužva u Avala filmu nije nesto što čelnici Granda nisu očekivali, pa je tako Saša Popović s osmehom prionuo na posao, koji se, ako je suditi po broju prijavljenih, neće završiti do kasno u noć.

Audicija za Zvezde Granda, Foto: Grand

- Budući da su Zvezde Granda nenadmašne kada je reč o rejtinzima, popularnosti i kvalitetu programa, velika gužva danas bila je i očekivana. Koliko su srećni oni koji su prošli i oni koji će tek proći našu audiciju, videćete od jeseni, jer tek spremamo ozbiljan spektakl - izjavio je direktor Granda pre nego je započeo audiciju.

Saša Popović bira nove talente za predstojeću sezonu Zvezda Granda, Foto: Grand

Inače, za sve one koji nisu stigli da se prijave ili jednostavno nisu imali hrabrosti da se late mikrofona, podsećamo da će to moći da učine i u ponedeljak 28. maja, kada je, tačno u podne, zakazana audicija u Novom Sadu.

VIDEO Pevačica došla na snimanje u bademantilu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA