Spektakl "Hladnog piva" na Kalemegdanu (FOTO)

"Hladno Pivo" je proslavilo svoj 30. rođendan sa oko 7.000 obožavalaca, koji su gromoglasno pevali više od dva sata hitove ovog kultnog benda

  • 0

Koncert je počeo u 21 čas svirkom benda "(ne)normalni" koji su od početka napravili odličnu atmosferu svirajući svoje autorske pesme - "Maske su pale", "Nekompatibilnosti", "Slika neprilika" i druge. Najveći broj fanova je stigao posle 21 čas, pa je u jednom trenutku ulaz bio preopterećen, što je izazvalo zastoj. Problem je ubrzo rešen, a bend nije počeo svirku dok svi nisu ušli.

Foto: Ivan Miladinović

U 22 časa na binu su, kao druga najavljena predgrupa, izašli "Savršeni marginalci" i izazvali apsolutno oduševljenje publike, jer su svi tek u tom trenutku shvatili da je to ustvari sam bend "Hladno Pivo" i da su sami sebi predgrupa.

Foto: Ivan Miladinović

- Mi smo "Savršeni marginalci" i želimo da čujete kako je "Pivo" zvučalo dok nisu postali komercijala - rekao je Mile Kekin i izazvao smeh i odobravanje publike.

- Sada ćete čuti šta su svirali na njihovom prvom koncertu u SKC-u - dodao je Mile i zapevao "Pjevajte nešto ljubavno".

Foto: Ivan Miladinović

"Savršeni marginalci" su otpevali deset pesama sa početka karijere "Piva", a potom su momci ređali najveće hitovi - "Mojoj majici", "Svijet glamura", "Ne volim te", "Šamar", "Samo za taj osjećaj", "Zimmer Frei", "Messi", "Soundtrack za život", "Trening za umiranje" i mnoge druge.

Foto: Ivan Miladinović

Posle više od dva sata pravog spektakla i dva bisa koncert je završen u žestokom ritmu, a sedam hiljada ljudi je pevalo: "Nije sve, nije sve tako sivo, kad imaš s nekim otić` na pivo".

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA