Rasta i Loka ponovo na sudu, evo šta je odlučeno na ročištu koje je trajalo svega pet minuta (VIDEO) (FOTO)

Rastin advokat Borivoje Borović dao je izjavu nakon izlaska iz Prvog osnovnog suda

  • 0

Danas je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu nastavljeno suđenje reperu Stefanu Đuriću Rasti zbog napada na Slobodana Nešovića Loku.

Ćerku bih pre voleo da vidim sa džointom, nego sa flašom vodke! Rastina ispovest o marihuani i da li ga Ana Nikolić podržava u poroku

Kao i prošlog puta suđenje je odloženo, ali ovoga puta na neodređeno, jer predsednica suda nije donela odluku o izuzeću.

Rasta sa advokatom Borivojem Borovićem, Foto: Marko Jovanović

- Kada je oštećeni počeo da daje svoju izjavu, dao je jednu suprotnu konfuznu izjavu koja se nije uklapala sa onim što piše u optužbama, a sudija je suprotno zakonu u postupku pokušala da ga ispituje da bi nekako, kao što sama kaže, dovela tu izjavu u red pošto je konfuzna i nedorečena. Ja sam je upozoravao više puta da ne sme da krši zakon u postpuku, jer je zakonik jasan. Svedoka tužilaštva prvo ispituje tužilac, pa ga onda unakrosno ispituje branilac, pa tek nakon toga ispituje ga sudija, po novom zakonu koji očigledno nije poznat ovom sudiji - izjavio je nakon ročišta Rastin advokat Borivoje Borović.

Loka nije bio raspoložen da priča o suđenju, Foto: Marko Jovanović

Loka, koji je sud napustio nekoliko minuta nakon Raste, nije želeo da daje izjave za medije.

Podsećamo, reperu se na teret stavlja da je 18. aprila prošle godine napao Slobodana Nešovića Loku, nakon čega je bio priveden u stanicu policije.

Šta je sve Rastin advokat Borivoje Borović izjavio pogledajte u videu na početku teksta.

(Marko Pantić, m.pantić@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA