≫ 

Aleksa Perović progovorio o krađi slika tek rođene ćerke Lune koje su završile na internetu! (VIDEO)

Trebalo je odreagovati odgovorno i smireno - izjavila je Aleksina supruga Milica

  • 5

Pobednika Zvezda Granda Aleksu Perovića zatekli smo na promociji albuma koleginice Tijane Bogićević na koju je došao u pratnji supruge Milice sa kojom je nedavno dobio ćerkicu Lunu. Milica i Aleksa su se jako mladi ostvarili u ulozi roditelja, a već su imali ozbiljan problem kada je njihova mezimica Luna u pitanju. 

Pobedniku Zvezda Granda ukrali sliku bebe, pa je pod drugim imenom objavili na Instagramu! (FOTO)

Naime, Lunina slika završila je na raznim profilima na Instagramu, što je pevač objavio na svom profilu kako bi ukazao na ovakve situacije. Povodom zloupotrebu fotografije male Lune ragovala je i Aleksina supruga te je zamolila dotične da obrišu fotografiju njene ćerke Lune Perović nakon čega je slika uklonjena sa svih profila.

Foto: Instagram/Aleksa Perovic

Milica i Aleksa su nam objasnili kako su zapravo reagovali kada su saznali da su fotografije njihove ćerkice zloupotrebljene.

- Mislim da je važno odreagovati odgovorno i smireno. Ne praviti veliku dramu oko toga ali prosto dati do znanja da takve stvari imaju poslednice. Ipak mi štitimo naše dete i želimo da bude što zaštićenije. Ja želim da Luna bude obična devojčica, da joj ne hranim ego time što je dete poznatih roditelja, nego da bude malo dete u blatu sa životinjama. Pa ako bude želela ovim da se bavi to je u redu, ali za sada želimo da je zaštitimo od toga. Interesantno je što su nas par dana pre nego što se to izdešavalo svi pitali zašto joj zamućujemo lice. Upravo zbog toga jer želimo da budemo odgovorni i želimo da joj pružimo što običnije, toplije i zdravije detinjstvo - rekla nam je Aleksina supruga Milica.

Aleksa Perović i Milica Perović, Foto: ATA Images

Iako su mnoge devojčice tokom takmičenja ludele za Aleksom nismo mogli a da ga ne pitamo koliko se promenio od kada je postao tata.

- Dosta me je očinstvo promenilo. Ja sam i pre toga želeo decu, bio sam taj neki tata fazon, to najbolje može ona da kaže, ali mislim da me je promenilo dosta - rekao je Aleksa.

Aleksa i Milica su nam takođe otkrili koje spretniji u menjanu pelena.

Aleksa i Milica Perović, Foto: ATA Images

- Aleksa, on menja brže -  rekla je Milica

- Ja menjam brže, ali da li ih više menjam tu smo negde podjednaki otprilike - rekao nam je Perović.

Šta su nam još Aleksa i Milica rekli pogledajte u video-klipu iznad teksta.

(Marko Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA