Kad se pojavila u Zvezdama Granda srušila je sve predrasude, a Big Mama danas ima 54 godine, bavi se prodajom polovnih stvari i izgleda potpuno drugačije!

Svetlana Tanasić danas peva na privatnim proslavama, a bavi se i prodajom polovne garderobe putem interneta

  • 5
Svetlana Tanasić, Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Svetlana Tanasić poznatija kao Big Mama bila je najstarija učesnica četvrte sezone Zvezda Granda koja je emitovana tokom 2008. i 2009. godine.

Bila je favorit u "Zvezdama Granda" pre 9 godina, svađala se u prvoj "Farmi", nestala, a danas Big Mama izgleda skroz drugačije! (FOTO) (VIDEO)

Prilikom takmičenja muzički stručnjaci su bili oduševljeni glasom Big Mame i predviđali su joj blistavu karijeru. Nakon što se pojavila na takmičenju i izbacila nekoliko pesama koje nisu dobro prošle, učestvovala je i u prvoj sezoni Farme.

Međutim, ni to nije pomoglo da njena karijera krene uzlaznom putanjom, pa se bacila na pevanje po privatnim proslavama, a počela je i sa prodajom garderobe i cipela preko interneta.

Svetlana je završila Pravni fakultet, Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Big Mama sada izgleda potpuno drugačije, živi u okolini Ljiga, povukla se iz javnog života, ali smatra da se neko od njenih kolega poigrava sa njom, pa je odmah reagovala i oglasila se na društvenim mrežama.

Danas ima 54 godine i bavi se prodajom robe, Foto: Facebook/svetlana.tanasic.3

- Interesovanje za mene još traje, povukla sam se iz javnog života i, bogu hvala, još pevam kao i pre takmičenja. Već nekoliko dana razmišljam da li da se oglasim ili ne, ipak sam rešila da to učinim jer se neko beskrupulozno poigrao mojim poslom i mojom egzistencijom - napisala je Svetlana i dodala:

- Naime, do mene je stigla vest da je neko od mojih kolega iz Valjeva počeo da podriva mene kao pevača. Znam da su ljubomora i zavist veoma opasna bolest i da za to leka nema. Ukoliko neko od mojih kolega sa kojima sam sarađivala ima nešto da kaže protiv mene, neka mi se obrati, neka kaže meni u lice, te laži i neistine koje su izrečene o meni su ogledalo iste te osobe! Onaj ko se igra mojim poslom i mojim hlebom ne može u životu dobro da prođe! Kako radiš, tako ti se vraća u životu - smatra Big Mama.

VIDEO: Tijana Ajfon o Luni Đogani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robi

    31. maj 2018 | 12:11

    Svaka cast Svetlana, radi i kako zna zivi, neceka sa tudje grbace kao mnoge danas. Veliki pozzz i svu srecu ovog sveta od srca.

  • M.

    31. maj 2018 | 19:10

    Super ona izgleda za svoje godine.Bar je prirodna.Dibro je pevala u takmicenju,ali ocigledno nije "prosla,"jel senije skidala i izigravala klovna. Sa ovom plavom kosom me pidsetila na Romanu....)

  • %+%

    31. maj 2018 | 14:37

    Radi ženo svoj posao i ne obaziri se na rekla-kazala. To je svojstveno estradi a ti si se povukla i uživaj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA