Pocela prodaja Super early bird karata za Belgreat Festival

Ove sezone pripremite se za jedinstvenu avanturu - neobuzdano leto, neobuzdana muzika i neobuzdana priroda čekaju vas 27 & 28. jula na Velikom ratnom ostrvu, na prelepom Lidu

  • 0
Foto: Promo

Dvodnevni program festivala podeljen je na tri stejdža i koncipiran tako da i ljubiteljima elektronike i r'n'r zvuka pruži maksimalan užitak, pa će publika tako za 48 festivalskih sati imati priliku da čuje preko 40 izvođača!

Foto: Promo

Sjajnoj ekipi koja će vam otkriti egzotiku Beograda, a koju predvode Vinicius Honorio, Felix Da Housecat i Goldie, pridružuju se miljenici beogradskih klubova Andrew Meller i Ilija Đoković. Njihove trake će u divlji ambijent ušća uneti prepoznatljivi zvuk prestonice i povesti nas na intenzivno putovanje kroz beogradsku noć.

Foto: Chelone Wolf

Danas, 1. juna, u prodaju je pušten prvi kontingent super early bird festivalskih karata koje će biti dostupne po ceni od samo 990 dinara sve do 4. juna. Nakon toga karte za dvodnevnu letnju žurku u srcu Beograda koštaće 1490 dinara. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na njihovoj stranici na OVOM linku.

Kapacitet je ograničen, zato nabavi svoju ulaznicu na vreme i - usudi se da zakoračiš u džunglu!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA