≫ 

Cecina ćerka prvu pesmu dobila na poklon, a tek da vidite od kog frajera!

Mesecima se spekuliše o tome kada će ćerka balkanske folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović uploviti u estradne vode

  • 9
Anastasija Ražnatović, Foto: Instagram/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović već uveliko radi na odabiru numera, a jedna od trenutno najpopularnijih devojaka u Srbiji definitivno je odlučila da postane pevačica.

Nauljene grudi kipe: Cecina ćerka otvorila sezonu bezobraznih bikini poza! (FOTO)

Kako piše Alo, njena karijera započeće pesmom čiji je autor Relja Popović, muž pevačice Nikolije Jovanović.

Dok se mesecima šuškalo o tome da će Anastasija sarađivati sa Cecinim timom koji već dve decenije stvara hitove za nju, ona se ipak opredelila za Relju i pravac muzike koji je u poslednje vreme sve aktuelniji.

Da joj je popularnost koju je stekla kod brojnih pratilaca na Instagramu poslužila, dokaz je upravo i to da joj je Relja Popović poklonio pesmu.

Relja Popović, Foto: ATA Images

- Anastasija je oduvek volela da peva i svi su bili ubeđeni u to da će se kad-tad baviti muzikom, s obzirom na to da joj je to u krvi. Poznato je da na gotovo svim veseljima zapeva, zbog čega svi pričaju da je prava Cecina naslednica, a sada je definitivno odlučila da se ozbiljno posveti muzici. Ona je dugo razmišljala o tome koju vrstu muzike će pevati i odlučila je da prvu pesmu za nju napiše Relja Popović - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje:

Anastasija Ražnatović, Foto: Instagram/raznatovicanastasija

- On je bio oduševljen kada mu se Anastasija obratila za poslovnu saradnju i rado se odazvao pozivu. Mislim da će se pesma dopasti publici jer je bržeg ritma, a Anastasija je ujedno snimila i spot. Ona je sa Reljom mesecima pregovarala i o najsitnijim detaljima jer joj je važno da bude potpuno zadovoljna prvom pesmom. Najveće iznenađenje usledilo je kada joj je Relja rekao da je to njegov poklon i da mu ništa nije dužna. Anastasija je u studio došla sa Cecom, a Relja im je rekao da mu je bila čast da sarađuje sa njima i da ne želi da im naplati.

VIDEO: Anastasija proslavila 20. rođendan

VIDEO: Ceca i Anastasija ukrstile glasove

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA