≫ 

Nataša emotivnim govorom o deci bez roditeljskog staranja raznežila sve, a evo kako je reagovala na pitanje o Luki! (VIDEO)

- Pomešane su mi emocije, ne mogu da kažem da sam srećna, a ne mogu da kažem ni da sam tužna. Kao u viru svojih emocija sam - rekla je Nataša

  • 6

Pevačica Nataša Bekvalac nakon višemesečne pauze zbog nasilja koje je pretrpela od svog supruga Luke Lazukića sa kojim ima ćerku Katju posetila je danas sa koleginicom Aleksandrom Prijović Dečije selo u Sremskoj Kamenica i svojim prisustvom i poklonima obradovala mališene.

Aleksandra Prijović prvi put u javnosti nakon udaje za Filipa, sa Natašom Bekvalac posetila Dečije selo! (FOTO) (VIDEO)

Pevačica kaže da ovo nije prvi put da posećuje i pomeže decu kojoj je pomoć potrebna, i da je to i ranije radila samo bez prisustva kamera.

Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

- Ne šaljem ja ovim primer, ja sam u principu radila ono što  osećam. Ovo nije prvi put da sam ja ovde, ali jeste da su kamere tu - rekla je pevačica, a onda je otkrila svoje utiske povodom cele situacije:

- Pomešane su mi emocije, ne mogu da kažem da sam srećna, a ne mogu da kažem ni da sam tužna. Kao u viru svojih emocija sam. Svakako da je jedan dobar osećaj.

Nataša Bekvalac, Foto: Nikola Tomić

Ovo je bila jako turbulentna i teška godina za pevačicu, a evo šta ona kaže na to:

- Bilo je teže...

Bekvalčevoj je potom bilo postavljeno pitanje koje se odnosilo na njenog supruga Luku Lazukića, ali Nataša nije bila raspoložena da govori o njemu, pa je samo kratko prokomentarisala:

- Vidiš kako je lepo kada ovaj dan protekne onako kako treba da protekne, bez veze je u ovom trenutku postavljati pitanja koja znaš da će me povrediti, a ja znam da ti nisi loš momak...

Nataša ne krije da je srećna i zadovoljna, zbog toga što se vratila svom poslu i publici i da je to ono što joj je nedostajalo prethodnih meseci.

Nataša Bekvalac, Foto: Telegraf

- Ne znam da li su oni mene željni, ali znam da sam ja njih željna jako. Nedostajalo mi je ne samo prezentovanje muzike, već je to moj način da prenesem ljudima emociju i naravno da je i dobijem. Uvek se desi ta povratna informacija i ta lepa energija. Desi se ljubav i to je ono zbog čega se ja bavim muzikom - objasnila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubav

    26. jun 2018 | 16:33

    Aleksandra što dalje od ove u suprotnom ode ti Filip.

  • Zzx

    26. jun 2018 | 17:58

    Zasto imaju potrebu da se slikaju,ako hoces da pomognes ne treba ti reklama. Kao sto je Vujadin Boskov pomagao sleperima hrane ,a bez i jedne slike.

  • Strit

    26. jun 2018 | 18:23

    Daj, ne glumataj, smoru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA