≫ 

Verica Rakočević progovorila o ćerkinom načinu života zbog kog je osuđuju i tome što je najmlađeg sina ispisala iz škole (FOTO)

Modna kreatorka čvrsto je stala u odbranu svoje ćerke Elene

  • 8
Verica Rakočević, Foto: ATA Images

Verica Rakočević važi za ženu koja je uspešna poslovna žena, ali i srećna osoba na privatnom planu, kako što se tiče svoje dece, tako i na emotivnom planu.

Međutim, u poslednjih više od godinu dana njena ćerka Elena Karić često je u medijima. Prva vest koja je prošle godine šokirala sve jesu naslovi o Eleninoj vezi sa pevačicom Marijom Šerifović, uprkos tome što je u braku sa Jugoslavom Karićem. Nakon toga, u javnosti su sve češće komentarisani Elenini rituali kojih se pridržava, kao i to što je najmlađeg sina Simona ispisala iz škole.

- Školovanje u kućnim uslovima najbolja je odluka koju sam ikada donela. Umesto da sedimo satima za stolom, naša učionica je svuda. U štali, šumi, uz vatru domorodačkih plemena i na čarobnim mestima širom sveta - napisala je Elena tim povodom.

Elena, Foto: Instagram/elena.karamankaric

Njena majka Verica sada je progovorila o osudama na koje Elena nailazi, a dala je i objašnjenje zbog čega se njena ćerka opredelila za ovakve poteze.

- Ja sam sa jedne strane mama kvočka, a sa druge strane imaju privilegiju da su njihovi životi samo njihovi. Mama je uvek tu ako im treba neki savet, ali mama nije tu da im drži predavanje da li je nešto u redu ili nije nešto u redu. Ja sam jako ponosna na Elenu, pored svih faza kroz koje je prošla u životu. Ja sam došla sada u situaciju da učim od nje, a to mi je velika sreća i zadovoljstvo, i da uživam u transformaciji koju je moje dete radeći na sebi, velikim obrazovanjem i mirom postigla - kaže Verica.

Elena, Foto: Instagram/elena.karamankaric

- Pre svega, sama sa sobom pobedila je sve nedaće koje je imala u životu. Ona nikada nije igrala na kartu vulgarnog seksepila. Ona je prošla jedan put jako jako komplikovan i tezak i konacno je sada nasla svoj mir - dodala je Verica u razgovoru sa voditeljem Sinišom Medićem.

Na konstataciju da dobar deo javnosti osuđuje Elenine odluke, Verica je objasnila kako njena ćerka reaguje na to.

Elena sa sinom na Baliju, Foto: Instagram/elena.karamankaric

Znate šta... Neki dan sam se nešto iznervirala, što je bilo u novinama, a Elena je mrtva-hladna rekla mirno: "Bože, kako vi upropašćavate svoje živote. Šta vas briga ko šta kaže?" Tako da, koji svet je osuđuje, i kada pogledate biografije tog sveta koji je ogovara i čime se bave, onda vam je sve jasno... - zaključila je Verica.

Elenina porodica takođe je prihvatila njenu odluku da promeni način i stil života, pa smo na društvenim mrežama mogli videti zajedničke fotografije na kojima porodično održavaju rituale, poput plesa oko vatre.

- Pomračenje sunca i mlad mesec. Održali smo ceremoniju vatre. Najmoćniji ritual od svih kad je reč o transformaciji. Pomaže nam da se oslobodimo ograničenja koja nas onemogućavaju da živimo život sa punim potencijalom. Srećni smo što ćemo da dobijemo sve divne stvari koje slede - napisala je Elena.

Elena Karić, Foto: Instagram/elena.karamankaric

Elena je proučavajući pagansku religiju posetila i amazonsku džunglu u Peruu, gde je je postila, meditirala i učila o različitim ceremonijama, da bi kasnije to znanje prenela i na svoje prijatelje.

- Nedostaje mi moja kuća iz džungle, spavanje bez prozora i vrata, pod munjama. Kad sam savladala strah, postala sam jedno sa Majkom zemljom, koja me je naučila da najveća dostignuća potiču iz skromnosti. Hvala boginji Pačamama na svemu što me je naučila - napisala je Elena nakon tog iskustva, pre kog je posetila Ande kako bi što više saznala o pomenutoj religiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    27. jun 2018 | 13:12

    Pa u pravu je svako treba da gleda u svoje dvoriste!!! I da pogleda sebe pre nego sto kritikuje drugog!!

  • Mara

    27. jun 2018 | 13:28

    Ja bih se rado prepusila i upustila u nesto slicno ako bi imala finansija. Ne znam kako ona zaradjuje za zivot ali pzdravljam svaku odluku svojom.voljom.donesenu.

  • Nela

    27. jun 2018 | 15:09

    Elena je dokaz da je sve moguce pa i neverovatne transformacije licnosti uz rad na sebi. Imala je srecu da je finansijski mogla da isprati svoje zelje, ali i svest o tome sta zeli i koji su joj ciljevi. Postovanje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA