Neće moći da se bave poslom kojim žele, to će ih zaustaviti! Maca sprema tužbe protiv zadrugara!

- Ja sam već rekla da sam bila kod advokata i to je stvarno tako. Poslaću tužbu, jednu, dve, tri, nije problem - rekla je Maca

  • 11
Maca Diskrecija, Foto: Marko Jovanović

Maca Diskrecija je tokom svog boravka u Zadruzi imala brojne nesuglasice i svađe sa svojim cimerima, pa samim tim i nakon izlaska iz rijalitija sa većinom neće nastaviti druženje.

Luna objavila snimak, pa otkrila koji glumac je njena najveća ljubav! (VIDEO)

Ona je za pojednine zadrugare čak najavila i tužbe u slučaju da je spominju, a to se odnosilo i na njenog bivšeg dečka Boru Santanu sa kojim nije ostala u dobrim odnosima nakon Zadruge.

- Bilo kakvo pominjanje mene, moje ime ne sme da se pominje u bilo čijim ustima od starih zadurgara. Ja sam već rekla da sam bila kod advokata i to je stvarno tako. Poslaću tužbu, jednu, dve, tri, nije problem. Onda oni neće moći da se bave onim poslom kojim žele, to će ih zaustaviti. Ja sam spremna hvala Bogu mogu da živim lepo, tako da ići ćemo po sudovima. Ne mogu da ih pustim da pišu svašta - rekla je Maca.

Maca Diskrecija, Foto: Marko Jovanović

Bivša zadrugarka je dala i svoj komentar na prepisku sa Banetom koju je on obelodanio.

- Videla sam da je dao tu prepisku, ja sam njega blokirala na Instagramu. On nije trebalo to tako javno da prenese, ali nema veze, blokiran je sad - završila je Maca.

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA